Sådan kan du undersøge om du måske vil blive snydt af en virksomhed

Det sker oftere og oftere, at mails, beskeder og gode tilbud i virkeligheden er fælder for snyderi, hvilket kan være en utrolig ærgerlig tendens, men ikke desto mindre vores virkelighed. Derfor er der her nogle tips til, hvordan du måske kan spotte, om der er tale om snyd eller et faktisk godt tilbud.

Er tilbuddet realistisk

En af de første tanker, du kan gøre dig, når du møder sådanne tilbud på mail, besked eller lignende, kan være, om tilbuddet overhovedet synes realistisk. Kan det faktisk give mening, at den service der påstås af gives, kan akkommoderes med den tilhørende pris. Nogle gange kan det være nemt at gennemskue, måske især, hvis du har viden og erfaring inden for det pågældende område. Andre gange kan det måske være en smule svære. Nogle gange kan det også betale sig at sammenligne med en kendt virksomhed, der laver lignende, hvis ikke det samme.

Undersøg hjemmeside

Det næste du kan gøre, er at undersøge virksomheden en smule. Måske browse lidt rundt på hjemmesiden og observere på om den virker veludarbejdet. Har den flere undersider, måske en webbutik eller tilstrækkelig information om hvad der ligger til grund for virksomheden. Der kan være flere parametre, der sammenlagt giver en fornemmelse af om virksomheden er legitim eller ej.

Undersøg andres kundeoplevelser

I mange henseender, specielt ved legitime virksomheder, kan du også finde kommentarer fra tidligere eller nuværende kunder. På den måde kan du altså få et indblik i, om der har være tidligere kunder og i så fald, hvad de har tænkt om servicen eller produktet. Her kan det være mest meningsgivende at kigge på majoriteten, der da som oftest er et par meget dårlige eller meget gode.

Alt dette kan du for eksempel prøve på en given bedemandsforretning og se om billigbegravelser leverer god service til lave priser.