Skab orden og plads i skuret med ophæng 

Enhver haveejer ved nok godt, at der ikke altid er lige godt styr på tingene ude i skuret. Især efter en kold og lang vinter kan det være svært at huske, hvad der egentlig er blevet stillet ud i kulden, for ikke mindst at tale om hvor svært det kan være at finde både hoved og hale i alle redskaberne og alt udstyret. 


Derfor skal du bruge ophæng til haveredskaber  

Du kan dog trække vejret en smule, for der findes heldigvis hjælp til at skabe både orden og plads i skuret. Her kommer de forskellige slags ophæng til haveredskaber ind i billedet. Og lige netop disse er der flere gode grund til at bruge en smule penge på. 


  • Det er praktisk: Formålet med ophæng i skuret er først og fremmest at bruge praktiske løsninger. Med dem bliver det nemmere at holde styr på redskaberne og faktisk vide, hvilke du har. 
  • Forlænget levetid: Haveredskaber, der har fået et ophæng, har en længere levetid i skuret, da du netop gør noget aktivt for at passe på dem. Det er både effektivt og smart. 
  • Ophængets flere formål: Det primære formål med ophæng til haveredskaber er – i sagens natur – til redskaber. Men du kan også bruge disse til at hænge andre ting op og på den måde udvide ordenen i skuret og få endnu mere plads. 


Med foråret godt på vej begynder arbejdet  

Det er som regel først, når vi begynder at kunne se frem til lysere og lunere dage, at vi igen sådan rigtigt bevæger os ud i skuret igen. For med foråret godt på vej er det også et tegn på, at vi igen skal begynde at bruge mere tid uden i haven. Både når vi taler hyggelige stunder med mennesker omkring os, men også når det handler om det hårdere havearbejde, som faktisk skaber de smukke rammer.