Sådan kommer du godt i gang med din computer

Hvis du ikke er så ferm inden for de nye teknologiske løsninger, så er det måske ikke det nemmeste at få det fulde ud af de muligheder en computer kan bibringe. Derfor er der her nogle idéer til, hvad du kan gøre for at komme godt i gang med at bruge din computer. 


Få styr på netværk i dit hjem og den rette opsætning af computeren

Før du overhovedet kan gå i gang med at udforske computeren og dens muligheder, så kan det kræve at du har adgang til netværk i din bolig, eller hvor du forventer at bruge din computer. Måske er det noget du allerede har tilgang til, eller måske er det noget du skal have installeret. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har adgang til en netværksforbindelse, så kan du eventuelt udnytte IT hjælp til ældre hos Din Lokale IT-Partner. Her kan du eventuelt også finde hjælp til at opsætte din computer korrekt, sådan at du kan komme i gang med at få den brugt. På den måde kan du med IT hjælp til ældre altså få god hjælp til at komme relativt godt fra start. 


Vær ikke bange for at spørge om hjælp

Når du så er kommet ind på din computer, så er det ikke sikkert at den måde den fungerer på synes særligt intuitiv, især ikke hvis du ikke er vant til at benytte dig af en computer. Og derfor kan det være en god idé at have adgang til hjælp, når det driller. På den måde kan du hurtigt komme videre, og ikke miste modet. Her kan du eventuelt også benytte dig af IT hjælp til ældre, såvel som du måske har nogle venner eller noget familie, der kan assistere dig. Det kan også være at I kan få en snak om, hvordan du kan bruge computere.