Haven kalder på dig

Fuglene synger, solen skinner, og det kalder på mange og gode timer udenfor. Det er nu, du skal i gang med en spændende haveindretning, så du kan tænde op i grillen, høste lækre grøntsager i din urtehave og nyde sommeren til fulde. Hvis du mangler ideer til at indrette din have, små projekter, som du kan sætte gang i eller noget helt tredje, så læs med i artiklen her og bliv inspireret.

Spis din have

Hvis du ikke helt ved, hvad du skal give dig i kast med i din have, så fortvivl ikke. Listen med gode og spændende ideer er uendeligt lang, og i det dejlige, danske sommervejr er der ingen begrænsninger. Måske overvejer du at anlægge dig en urtehave? Så kan du i løbet af sommeren og efteråret nemlig høste hjemmeavlet frugt og grønt og bruge det i spændende madlavning. Der er ikke noget så tilfredsstillende, som selv at have dyrket det, som du kan servere. Det kræver naturligvis lidt overvejelse og planlægning, men det er ikke noget, som du ikke kan få gode råd til.

Slap af i din have

Det er også et helt projekt i sig selv at slappe af i haven. Måske skal have indrettes således, at du har et lille hjørne, hvor der er plads til en bænk og en liggestol, hvor du kan lægge dig og slappe af efter en lang dag. Her kan du også læse i din bog, lytte til fuglene eller noget helt tredje. Uanset hvordan du kan lide at slappe af, så er det muligt at indrette din have således, at du både kan have gang i mange og spændende projekter, men også kan finde tid til at slappe helt af i naturen. Hvis du skal starte helt fra bunden med at indrette din have, så kan du jo spørge nogle af de dygtige anlægsgartnere til råds. Rigtig god fornøjelse med din dejlige sommerhave.