Guide til den bedste firmafest 

Når du skal planlægge den bedste firmafest, er det essentielt at planlægge ned til mindste detalje for at skabe en mindeværdig aften for dine kollegaer. Ligeledes er det en god måde at få folk til at interagere med hinanden på, som bidrager til et godt arbejdsmiljø. Sørg for god musik, masser af drikkevarer og en festlig stemning. 


Sørg for god musik 

Det første step i at skabe den bedste aften for dine kollegaer, er at skaffe en god DJ til firmafest. Find en erfaren og pålidelig DJ, som er vant til at spille til firmafester. På den måde sikrer du at DJ’en kender til forventninger og musikpræferencer, og kan opfylde de ønsker du skulle stå med, til festen. Herudover er det en god idé at aftale med DJ’en, at dine kollegaer kan ønske sange under aftenen, da dette er med til at skabe en rigtig god stemning. 

Det er også en god idé at DJ’en kan medbringe sin egen lys- og lydopsætning, der kan bruges til at skabe den rette stemning på dansegulvet. 


Sørg for at der nok drikkevarer 

Udover en DJ til firmafest, er det en god idé at købe masser af drikkevarer, så dine kollegaer kan nyde en lækker drink over en god snak, eller slukke tørsten efter at have givet den gas på dansegulvet. Det kan ligeledes være en idé at sørge for mad til aftenen – enten i form af, at i spiser sammen inden festlighederne starter, eller der er mulighed for at tage nogle snacks indimellem. 


Vær med til at skabe en festlig stemning 

Det vigtigste for en firmafest er, at der er en festlig stemning gennem hele aftenen. Du er godt på vej med gode drinks og en DJ til firmafest, men herudover kan du opstille en fotoboks, så dine kollegaer kan forevige aftenen med gode billeder. Så er du sikret en firmafest med succes!