WordPress er et indholdsstyringssystem CMS

Sponseret indlæg

WordPress er et indholdsstyringssystem (CMS), som gør det muligt at oprette et websted eller en blog fra bunden eller at forbedre et eksisterende websted. WordPress er gratis og open source-software, der er udgivet under GPL. WordPress er langt det mest brugervenlige CMS-system i verden. Så selv om det virker overvældende for dig lige nu, vil det ikke vare længe, før du føler dig fortrolig med systemet. Se vores video og følg vores vejledninger nedenfor, hvis du vil introduceres til WordPress backend/administrationsdelen. Med WordPress kan du nemt oprette et smukt websted eller en blog. WordPress-fællesskabet er stort og støttende, med brugere på alle niveauer af ekspertise. Og fordi WordPress er open source-software, er der ingen grænser for nogle personer.

WordPress-programmeringstjenester for at hjælpe dig med at tilpasse

Design’R’us tilbyder WordPress-programmeringstjenester for at hjælpe dig med at tilpasse og udvide funktionaliteten på dit websted eller din webshop. Vores team af eksperter kan tilføje alle de funktioner eller software, du har brug for, og vi har en dokumenteret track record for at levere resultater af høj kvalitet til vores kunder. Hvis du har brug for WordPress-programmering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi er sikre på, at vi kan overgå dine forventninger og levere et færdigt produkt, som du vil være stolt af. Tak fordi du overvejer Design’R’us til dine WordPress-programmeringsbehov.

WordPress er så populært blandt webdesignere og -udviklere

Der er flere grunde til, at WordPress er så populært blandt webdesignere og -udviklere. For det første er det en open source-platform, hvilket betyder, at alle kan bruge den gratis. For det andet er den meget brugervenlig og nem at bruge, selv for dem uden tekniske færdigheder. Endelig er der et stort udvalg af plugins og temaer til WordPress, som gør det muligt at skabe næsten alle slags hjemmesider. Ud over at være gratis og brugervenlig er en anden grund til, at WordPress er så populært, at det er ekstremt alsidigt. Ved hjælp af plugins og temaer kan WordPress bruges til at skabe næsten enhver tænkelig form for websted. Uanset om du ønsker at oprette en simpel blog eller et komplekst e-handelswebsted.

Seneste indlæg

Nybyggeri inspiration

Nybyggeri inspiration

Hvis du overvejer at bygge et nyt hjem, er du sikkert allerede begyndt at søge inspiration. Måske har du bladret i magasiner, scrollet gennem sociale medier eller besøgt udstillingshuse. Men med så mange muligheder derude kan det være svært at vide, hvor man skal...

Find en frokostordning hos Madkonceptet

Find en frokostordning hos Madkonceptet

Madkonceptet er et godt bud på en virksomhed til at levere frokostordning, hvis I din virksomhed har besluttet jer for at bestille catering til frokost, og I er baseret i eller omkring København. Det samme gælder, hvis I gerne vil bestille tapas catering til en særlig...