Valmed ægløsningstest – din største chance for at blive gravid

Ønsker du at blive gravid? Mangler du noget, der kan fortælle dig, hvornår du har ægløsning? Så bør du anskaffe dig en Valmed ægløsningstest.

Ægløsning sker oftest 14 dage før næste menstruation, og det er her, der er størst chance for at blive gravid. Din krop kan vise tegn på ægløsning, men ikke alle kvinder kender til symptomerne og kan mærke, hvornår de er klar til at blive befrugtet. Du kan med en Valmed ægløsningstest finde ud af, præcis hvornår du har ægløsning, hvilket kan være en stor hjælp i kampen om at blive gravid og få en baby.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Valmed ægløsningstest.

Sådan fungerer en Valmed ægløsningstest

En Valmed ægløsningstest til hjemmebrug er mere end 99,8% sikker. Testen måler tilstedeværelsen af hormonet LH, lutein hormon, og er hygiejnisk, hurtig og enkel at anvende. Denne test er utrolig let at bruge og aflæse, og resultatet er klar allerede efter fem minutter. Desuden kan testen tages på et vilkårligt tidspunkt på dagen. Er testen positiv, indikeres det, at ægløsningen vil finde sted indenfor 24-48 timer. Kvinden har altså størst chance for at blive gravid de efterfølgende 2-3 dage.

Forskellige typer Valmed ægløsningstest

Der findes flere forskellige typer ægløsningstests, og den ene type er strimmel. Dette er som regel den billigste på markedet, og her skal man opsamle urinen i et bæger og dyppe strimmel testen deri. Denne er noget mindre end en stav, og derfor kan man ikke tisse direkte på testen. Derudover kan du også vælge stav testen. Dette er den nemmeste at anvende, da man blot skal tisse på den, hvilket også gør den utrolig hygiejnisk at anvende, da du ikke kommer i kontakt med urin. Fælles for begge slags Valmed ægløsningstest er, at de næsten er 100% sikre i deres resultat. Du skal altså ikke være bange for at bruge den ene frem for den anden, da de alle sammen fungerer, som de skal. Det er altså en sikker metode til at finde de få dage i en cyklus med høj fertilitet.