Vælg quilt tæpper til hjemmet

Skal du have et nyt tæppe til hjemmet? Nogle gange er det nødvendigt at have tæpper rundt omkring i huset, så man kan holde sig varm i det kolde vejr, som Danmark så ofte byder på. Tæppet skal være blødt og behageligt, men det skal også være flot. Alle de egenskaber får du i et quilt tæppe.

Hvad er quilt tæpper?

Du kender måske bedre tæppet under navnet ”patchwork”, og det er også stort set det samme. Tæppet består af tre dele; en helfarvet, blød bagside, fyld af vat eller lignende, og så en flot, farverig og mønstret forside. Forsiden er typisk det mest eftertragtede ved tæppet, og det er som regel lavet af mange stykker af forskellige typer stof. Nogle laver disse tæpper selv af forskellige stofrester, men de kan også købes færdige, og de er altid meget fine. Flere af dem kan endda føre tankerne hen på mosaik, da de også består af små dele, der sammen danner et større billede, motiv eller mønster. Lyder quilt tæpper som noget for dig?

Til stuen

En quilt kan være det helt perfekte tæppe at have i stuen. Det er nemlig super rart med et tæppe i sofaen eller lænestolen, som man kan have over sig, hvis man sidder og læser eller ser TV. Danmark er jo som sagt et koldt land, men med en quilt kan man skabe hygge på trods af vintermørket og kulden. Bare forestil dig en aften, du sidder derhjemme efter en lang arbejdsdag, det er mørkt og koldt udenfor, men du sidder indenfor, svøbt i et tæppe, omgivet af stearinlys og en varm kop te i hånden; så bliver det da ikke meget mere hyggeligt.

Til soveværelset

Quilt tæppet er også rigtig godt egnet til soveværelset. Her kan du nemlig bruge det som et smukt sengetæppe, der dækker og pynter sengen, når du ikke selv bruger den. Det gør noget helt specielt for soveværelset udseende, og det hele kommer til at se pænt og ordentligt ud. Derudover er det også super dejligt at sengen er redt pænt, når man skal sove, og tæppet hjælper også, hvis man begynder at fryse i løbet af natten.

Bløde og flotte tæpper til dig

Quilt tæpper er super skønne at have i hjemmet, og det er også meget flotte og unikke at se på. Uanset hvilket værelse, du vil have tæppet i, vil du bestemt blive glad for det.