Vælg korttidsleasing hvis du elsker miljøet

Efter vi har oplevet en stor udvikling ift. klimakatastrofer, og hvilken fremtid vi går i møde har man taget nogle beslutter som skulle nedsætte CO2 udslippet. En af dem er blandt andet, at vi skal køre færre kilometer i benzin eller diesel biler, og har derfor tilsat en afgift hvis man vil købe en af disse biler. Derfor er det blevet populært at lease biler blandt andet fordi de nuværende elbiler ikke har et batteri med tilstrækkelig kilometer. Normalt leaser man en bil fra en periode fra 12-36 måneder, men man har også den mulighed nogle steder at korttidsleasing.

Korttidsleasing giver dig mange muligheder

Man har den mulighed at korttidsleasing en lækker bil, selvom perioden er markant kortere end normalt. Dette giver dig også muligheden for at kunne veksle forholdsvis tit imellem biler, så du altid vil være opdateret og få de nyeste biler. hvis man vælger korttidsleasing så vil en normal periode være fra alt mellem 6-12 måneder, så det er ikke lang tid du er bundet af gangen.

Korttidsleasing kan være en økonomisk fordel

Hvis du vælger korttidsleasing fremfor køb af en bil vil du også spare sammenlignet med at skulle tage et lån for at købe en bil. Det vil altså sige at korttidsleasing ikke kun er en fleksibel løsning, men også er en nem og hurtig løsning til dig som er glad for biler, og ikke vil tænke på de udgifter som medfølger. Denne løsning er også god hvis du har brug for en bil hurtigst muligt, hvis du skal transportere dig dagligt fra a til b, men ikke vil ud og investere i en bil du ville blive bundet til.

Fordele og ulemper ved korttidsleasing

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved korttidsleasing. De fordele som er forbundet ved korttidsleasing er for eksempel at der ingen fast binding er. Det vil altså sige at du ikke er bundet i særlig lang tid, og vil derfor ofte kunne skifte bil, og prøve de nyeste modeller af. Derudover vil der være gratis reparation, da man ikke selv skal betale for de skader, som biler påtager sig jo mindre de er selvforskyldt. Den månedlige ydelse er konstant, og dermed vil der ikke dukke nogle uventede regninger op. Der er selvfølgelig også nogle ulemper som følger med. Hvis du som privatforbruger kører man kilometer om dagen, og har svært ved at estimere helt præcis hvor mange kilometer du kommer til at køre vil der være efterbetaling ved hver overkørt kilometer. En anden ulempe ved korttidsleasing ville også kunne være ift. de regler som der er ved forbrugerbeskyttelse, hvor man som regel er bedre stillet ved køb af en bil