T.I. krydderier forhandler alt fra flagesalt til økologiske krydderier i højeste kvalitet

T.I. Krydderier har et stort udvalg af økologiske krydderier til gode priser. Læs bl.a. her om luksus flagesalt til gode priser.

Økologiske krydderier fra alle verdenshjørner

Når man skal lave mad, så er krydderier en helt afgørende faktor. Krydderier kommer fra alverdens forskellige planter og kan ændre smagen på ens mad markant, tilføre nye smagsoplevelser til råvarerne og forstærke smagen af kød eller grøntsager. Der findes krydderier i alle verdensdele, men nogle verdensdele som f.eks. Centralasien har større tradition for stærke og smagfulde krydderier. Vi kender alle sammen karry, som er en krydderiblanding i mange forskellige versioner bestemt af geografi og kultur, og som kan indeholde bl.a. gurkemeje, ingefær, bukkehorn, spidskommen, fennikel etc. Der findes andre krydderiblandinger, som f.eks. BBQ med en kortere historie, men som ikke desto mindre er ganske udbredte og velsmagende i de helt rigtige sammenhænge. Hos T.I. Krydderier kan du finde økologiske krydderier i høj kvalitet, som du kan bestille over nettet og få leveret enten hele eller kværnet. Nogle foretrækker nemlig hele krydderier for at opnå mest mulig friskhed i smagen. Hvis du bestiller hele økologiske krydderier og selv morter dine kommenfrø, peberkorn og korianderfrø, så får du en langt stærkere smag, da frøene og kornene holder godt på aromaerne. Du kan læse mere om økologiske krydderier på hjemmesiden www.tikrydderier.dk, hvor du får fri fragt ved køb for over 300 kr. Find dine økologiske krydderier, og kom i gang med at lave mere smagfuld mad derhjemme, det vil glæde hele familien.

Fuldend dine retter med flagesalt fra tikrydderier.dk

Hvis man går op i at lave mad, så ved man også, at detaljerne er vigtige, og at der kan være en nydelse i at lære nye teknikker i køkkenet. Hvad end det handler om udskæringer af grøntsager eller kød, metoder til tilberedning eller krydderier, så har alt en betydning, og intet er tilfældigt. Hvis du elsker at lave mad eller gerne vil genfinde madglæden, så kan du f.eks. anskaffe dig en god kogebog, som byder på nye retter eller metoder, som du kan udfordre dig selv med. På den måde kan du lære at udvikle dine evner i køkkenet og glæde dine familiemedlemmer eller dem, du laver mad til. Rigtige kokke bruger flagesalt, når de laver mad. Følelsen af selv at kvase saltflagerne mellem fingrene er afgørende for doseringen. Fint salt kravler op under neglene, og det er umuligt at dosere, hvis man hælder fra en karton. Salt skal doseres med fingrene, hvad enten man skal krydre maden eller salte spaghettivandet; og det skal være flagesalt, så man kan kvase det med fingrene. Det kan virke som en ligegyldig detalje, og det er det måske også for de fleste, men alle kokke bruger flagesalt, og det er vel ikke et tilfælde. Prøv selv flagesalt, og du vil ikke kunne gå tilbage til fint salt. Du kan finde godt flagesalt hos T.I. Krydderier.