Synvital-serien af vitaminer, mineraler og innovative urteingredienser er gode for øjnene

Synvital-serien af vitaminer, mineraler og innovative urteingredienser er gode for øjnene og hjælper med at bevare et godt syn. Produkterne indeholder zink, som bidrager til et normalt syn. Produkterne i Synvital-serien fremstilles af Medivit, som i 20 år har specialiseret sig i urtesubstansers, vitaminer og mineralers betydning for et sundt syn i alderdommen. Hvis du er på udkig efter vitaminer til at støtte din øjensundhed, så er Synvital-serien et glimrende valg. Med en lang historie med forskning og udvikling bag sig har Medivit en uovertruffen viden om, hvordan vitaminer og mineraler kan støtte øjenhelheden. Så hvis du ønsker at give dine øjne de bedst mulige chancer for at forblive sunde til de gamle dage. Læs mere om de mange fordele ved at bruge vitaminer til øjnene.

Vitaminer til øjnene er alfa omega for at holde dem på toppen

De særlige og ofte meget dyre planteingredienser i Synvital-produkterne kan også indtages på andre måder end gennem kosttilskud eller øjenvitaminer. Den daglige kost er den primære kilde, forudsat at de husker at spise godt med f.eks. farverige grøntsager. Nogle næringsstoffer er dog for sjældne i deres køkkener, og indtaget kunne bestemt øges. De urtebaserede ingredienser i Synvital er en god måde at få disse vigtige næringsstoffer ind i kroppen på.

Safran udvindes af safrankrokus (Crocus sativus)

Safran udvindes af safrankrokus (Crocus sativus), som oprindeligt voksede i Iran, Indien og Mellemøsten. Pollen er mørkerødt – når krydderiet tilsættes til mad, bliver det gult. Det er selvfølgelig ikke svært at krydre sin mad med lidt safran, men kun få mennesker gør brug af dette mellemøstlige krydderi, som også er kendt for at bidrage til følelsesmæssig balance og et roligt, positivt sind. Velkendte retter med safran omfatter paella og bouillabaisse, og safran bruges også i desserter og brød. I virkeligheden er safran ikke et enkelt stof, men består af op til 150 dele, som tilsammen bidrager til dets unikke smag og aroma. Hvis du er interesseret i at prøve dette eksotiske krydderi, hvorfor så ikke starte med at lave en simpel risret med safran? Alt du skal bruge er 1 kop hvide ris, 1/2 teskefuld safrantråde, 2 kopper vand og 1 spiseskefuld olivenolie. Først skylles risene i koldt vand, hvorefter de blandes med safrantrådene og vandet i en gryde. Bring dem i kog, sænk varmen og lad dem simre i 20 minutter. Tilsæt olivenolie, og rør risene op med en gaffel inden servering.