Stilet New Yorker væg fra First Floor CPH

First Floor CPH kombinerer kvalitet og høj faglighed. Her tegnes og monteres flot designinteriør i stål, som sætter et særpræg på ethvert hjem. Du er med i hele processen – lige fra opmåling af de pågældende rum til den færdige tegning godkendes. Du har derfor altid noget at sige, uanset om du er interesseret i en New Yorker væg eller en indendørs ståltrappe.

Moderne New Yorker vægge fra First Floor CPH

En New Yorker væg er fantastisk til dig, der gerne vil kunne opdele dine store rum uden at miste lys. Dette kan gøres med både enkeltfag- eller tofags-løsninger, eller sågar som en løsning til din bruseniche. En New Yorker væg kan tilpasses, sådan at den passer netop der, hvor du drømmer om at installere den. Uanset hvor en New Yorker væg installeres, vil den dog sikre masser af lysgennemgang, samtidigt med at den skærmer for larm og lugt. Mange moderne hjem er nemlig ofte sammensat af få store rum. Her kan en New Yorker væg gå ind og opdele uden nogensinde at indelukke eller afskærme for lys. Ingen opgave er for stor eller for lille for First Floor CPH. Denne virksomhed har nemlig eget smedeværksted, hvor alle stålprodukterne laves af erfarne håndværkere. De tilpasser altid deres løsninger til dig og dine behov, da alle hjem er forskellige, og alle fortjener en New Yorker væg.

Specialfremstillede indendørs ståltrapper til ethvert behov

Alle der har behov for trapper, fortjener også en indendørs ståltrappe fra First Floor CPH! En indendørs ståltrappe fås, ligesom New Yorker væggene, i specialtilpassede løsninger, sådan at de altid passer ind der, hvor du ønsker at installere dem. En indendørs ståltrappe kommer i mange forskellige udgaver, hvilket betyder at du kan få alt fra en ligeløbstrappe til en kvartsvingstrappe designet efter behov. En indendørs ståltrappe fra First Floor CPH er derfor en investering, der holder en livstid – både på grund af det gennemtænkte design og de kvalitetsmaterialer, der tages i brug. Det flotte sorte stål, der bruges til at lave en indendørs ståltrappe, står nemlig ofte i flot kontrast til hvide overflader i hjemmet, hvilket både gør den til et æstetisk indslag og et funktionelt designobjekt. En indendørs ståltrappe kan også let kombineres med en New Yorker væg og således skabe en fin sammenhæng i hele interiøret. Ønsker du derfor at skabe en rød tråd mellem rum eller bare at løfte hele dit interiør en smule? Så er en indendørs ståltrappe en mulighed, der kan få dit hjem til at skille sig ud.

Læs mere om dine mange muligheder på www.firstfloorcph.dk. Her finder du ligeledes billeder af allerede udførte opgaver, sådan at du kan få en fornemmelse for, hvad du har i vente.