Slikhårshop – Til dig der ønsker det bedste for dit hår

SlikhaarShop er en international webshop med et nøje udvalgt sortiment af de allerbedste professionelle hårprodukter til mænd, herunder LA-baserede Hanz de Fuko, australske Kevin Murphy , Baxter of California og selvfølgelig By Vilain : især kendt for de højholdige stylingprodukter med de finurlige navne som Gold Digger, Silver Fox og Sidekick . SlikhaarShop har også en sektion dedikeret til plejecremer, voks og olier fra Lomani. Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu og få fat på nogle af de populære produkter fra slikhaarshop. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Slikhaarshop – Mere end bare hårprodukter

SlikhaarShop bliver en del af SlikhaarTV, hvor du kan finde Slikhaarshop sortiment på www.slikhaarshop.dk/hair-tv. SlikhaarShop blev grundlagt i starten af 2013 af Slikhaar TV-vært og modeblogger, Nikolaj Sloth sammen med sin forretningspartner Andreas Christensen fra SlikhaarTV, som har over 70.000 unikke seere om måneden. Ideen var at tilbyde hårstylingprodukter til rimelige priser, så flere mennesker havde råd til dem. SlikhaarTV er vært hver 2. uge om nye hårtrends til mænd og har interviews med kendte gæster som Peter Steur , Tommy Kenter og Rasmus Walter . SlikhaarTV er også adressen for Slikhaarshop og SlikhaarBoys . Slikhaar Boys er vært for videoer fra Slikhaar TV, hår tutorials og episoder fra Slikhaarshop, som indeholder et væld af råd om, hvordan du klipper, farver eller styler dit eget hår.

Ideen bag Slikhaarshop

Ideen bag SlikhaarShop blev født i april 2013, da Nikolaj Sloth interviewede Slikhaarshop in-house stylist Per Andersen . Han viste, hvad han brugte til at style sin seneste frisure. Efterfølgende besluttede Nikolaj Sloth sig for at lave en online version med alt hvad du har brug for til at passe på dit hår. Hjemmesiden gik i luften 1. marts 2014. Virksomheden er populær over hele verdenen, da dens kvalitetsprodukter glæder mænd over hele verdenen. SlikhaarShop er konstant på udkig efter nye mærker og produkter, som de kan tilbyde deres kunder. Derfor har SlikhaarShop et langvarigt samarbejde med Hanz de Fuko, som giver SlikhaarShop eksklusive tilbud til Slikhaar Shops kunder. Dit køb vil være 100 % anonymt, da SlikhaarShop ikke videregiver kundeoplysninger til tredjepart, medmindre loven tvinger dig dertil. Forvent hurtig levering; vi tilstræber at levere inden for 2-5 arbejdsdage. Hvis du derfor godt kunne tænke dig god service og gode produkter, så skal du med sikkerhed gå ind på slikhaarshop og læs mere.