Skal I have en pakkerejse til USA, er USA Rejser klar

Stillehavsruten går ned langs den amerikanske Vestkyst fra Seattle til San Fransisco, og denne pakkerejse til USA må være noget nær den smukkeste. I kan også sammensætte rejser til Florida. Alene i Orlando er der nok til en hel ferie, og I kommer ikke udenom sandstrande, der er som klippet ud af reklamerne. I taber underkæben i forundring over, hvor betagende jeres pakkerejse til USA er. Få hjælp og inspiration hos USA Rejser, når I skal vælge blandt rejser til Florida.

Den smukkeste pakkerejse til USA fås hos USA Rejser

På Stillehavsruten bliver I fløjet til den første by på jeres pakkerejse til USA, nemlig Seattle, hvor I kan vælge at gå på restaurant i Space Needle, som roterer og giver jer en sublim udsigt. I kan lære meget om arbejdsglæde i Pike Place Fish, hvor de til turisternes begejstring kaster rundt med fisk. Besøg Olympus National Park, hvor der er en fantastisk udsigt over på Mount Olympus. Mount Rainer er et must, hvor I iklædt shorts kan tage en sneboldkamp. Der er en bred sti, I kan spadsere opad. Ved Coos Bay ser I måske hvaler. Det er fantastisk at tage et champagnecruise på Crater Lake. Mange tager også en Zipline-tur i den skønne nationalpark ved siden af. Det er en fantastisk pakkerejse til USA. Den mest charmerende by på denne pakkerejse til USA er San Fransisco, der med sine stejle gader og sporvogne fra 1837 er helt unik. I må absolut bevæge jer over den berømte Golden Gate Bridge. Ved Pier 39 i det gamle havneområde kan I se søløver. Det anbefales, at I bestiller sådan en pakkerejse til USA på www.usarejser.dk.

Fantastiske rejser til Florida kan nemt arrangeres

Når I rejser til Florida, er Orlando og omegn et sikkert hit. Området er berømt for sine forlystelser. Find også solcremen og UV-solbrillerne frem, og oplev de hvide sandstrande med det turkisblå vand. På rejser til Florida, kan I varme op til Disney World ved at tage de andre store oplevelser først. Sea World er berømt for sine shows med dygtige sæler, legesyge delfiner og kæmpestore spækhuggere. I Universal Studios kommer I bag scenen til filmhits som Harry Potter og Jurassic Park. I Disney World møder I de elskede figurer og ser Askepots slot, som er inspireret af Neuschwanstein.

Mange vælger hvide sandstrande som en del af deres rejser til Florida. Fra Orlando kan I tage strandvejen nedad mod Miami Beach, som er Floridas bedste strand. Hver gang I skulle få lyst til en dukkert, er der et Atlanterhav af næstbedste strande. Få gode råd af rejseselskabet. Er I til pakkerejser til USA, som for eksempel Stillehavsruten, hvor amerikanerne ville kalde naturen “breathtaking”, forlystelsesparker i verdensklasse eller luksuriøse sandstrande, så finder I den perfekte rejse. Bestil jeres pakkerejse til USA eller rejser til Florida på www.usarejser.dk.