Skal du have nyt badeværelse? Husk at efterse armaturerne

Badeværelset er et af de vigtige rum i hjemmet og er grundlæggende for, at hverdagen kan køre på skinner. Står du derfor og skal have et nyt badeværelse eller blot optimere dit eget med en mindre renovering, er der mange elementer, der skal tilgodeses, før det hele kan spille. Et af de vigtige elementer, som du måske ikke lige havde tænkt over, er armaturerne. Armaturerne bør du ikke gå på kompromis med, da armaturet bl.a. bruges ved din bruser, håndvask og lignende og altså spiller en vigtig rolle i hverdagen. Du kan finde gode priser på Vola armatur hos elvvs.dk. 

Sikker og flot stil

Hvis du benytter et Vola armatur, kan du være garanteret et godt dansk design, som har en længere designhistorie bag sig. Vola blev skudt i gang ved hjælp af de store danske designere, Arne Jacobsen og Verner Overgaard, som designede armaturer, hvilket har resulteret i et klassisk og stilsikkert design. På den måde har du mulighed for at skabe en rød tråd i dit hjem med dansk design, som sikrer stilen, og hvor kvaliteten samtidig er i top. Der er mange Vola armaturer at vælge imellem, herunder i farven sort, som garanterer et moderne look, der spiller godt sammen med resten af hjemmet. Udover at være det stilsikre valg af dansk design, kan et Vola armatur også hjælpe dig til at spare på vandet i dit hjem og sikre både miljøet og din pengepung. At bruge for meget vand er dårligt for miljøet, og dette er der tænkt over i produktionen af Vola armaturer ved at blande vandet med luft. Det reducerer mængden, men ikke oplevelsen, af vandet. 

Badet

Har du behov for, at der skal ske noget nyt med dit brusebad, kan du nemt finde et Vola armatur, som passer til dine behov. Du kan blandt andet finde blandingsbatterier og brusere, så du kan holde stilen i hele dit brusebad. Derudover er du også garanteret en behagelig bruseoplevelse, da designet formår at fremhæve vandet på bedste vis, mens det samtidig er nemt at betjene. 

Håndvasken 

Når du skal indrette dit badeværelse, er håndvasken ofte noget af det første, man ser. Derfor kan de elegante og lette linjer, som Vola besidder, pryde rummet på bedste vis. Derudover kan du vælge, hvorvidt armaturet skal placeres inde i væggen, eller om det skal monteres på håndvasken, for at få det look, som passer bedst til dit hjem. Du kan ligeledes få praktiske grebsløsninger til valget af dit nye armatur, og der er derfor noget for enhver smag.