Savage Gear fiskeudstyr

Reklame

Sponseret indlæg

Savage Gear er et moderne brand med et udvalg, der favner bredt. Produkterne spænder fra basale produkter som fiskestænger og blink til mere specialiserede produkter som fiskejakker, kajakker og flyderinge. Uanset hvilket produkt der er tale om, så har Savage Gear altid kvalitet og innovation for øje – og selvfølgelig i et lækkert, moderne design.

Fiskestænger

Er du på udkig efter en fiskestang, der kan lidt mere end gennemsnittet? Savage Gear har en række forskellige modeller af høj kvalitet med hver deres specifikke styrker. Er du på udkig efter et godt tilbud, så kan deres Black Spin-fiskestang være et godt sted at starte. Den har blandt andet en superlet klinge, der egner sig til moderne fiskeri.

Er du villig til at smide lidt flere penge efter det, så kan custom-serien fra Savage Gear til gengæld give dig kvalitet for alle pengene. Her får du en velbalanceret letvægtsfiskestang i Toray kulfiber med både multihjul og fastspolehjul, og så er den også udstyret med CC SIN-løberinge og en lækker Gold Label-hjulholder fra Fuji.

Er du en inkarneret sportsfisker, og har du planer om at kaste dig ud i noget havørred eller laks, så kan deres Salmanoid Spinnestang gøre dig klar til kampen. Her får du kort sagt hurtige klinger, uden at der er sparet på noget.

Fiskejakker

Leder du efter en fiskejakke, der kan håndtere lidt af hvert? Deres fiskejakker er designet til at kunne modstå enhver slags vejr, sådan så du får den fornødne varme og tørhed, som de omskiftelige omgivelser kan kræve. Der er for eksempel deres Camo Jakke, som har 2,5 lag og elastiske indsatser under armene, sådan så du får masser af komfort og kan koncentrere dig om fiskeriet, uanset hvad vejret byder på.

Du kan også gøre en lidt større investering og anskaffe dig en af deres Wading Jackets. Med en SG4 Wading Jacket får du førsteklasses beskyttelse mod vind og vejr, og den holdbare konstruktion af 100 procent nylon Taslon Oxford-stof giver dig en jakke i tre lag, som altid holder dig tør.

Blink, wobler og alt du ellers måtte mangle

Savage Gear har et stort udvalg af blink og wobler i utallige farver og vægtklasser og med en masse forskellige detaljer. Går vi over i den modsatte ende af prisskalaen, så kan de sågar levere både fiskekajakker og flyderinge. Savage Gear har det hele, og med dem i ryggen bliver dit fiskeri effektivt, komfortabel og ikke mindst sjovt.

Seneste indlæg

Find de briller, som passer præcis til dig

Find de briller, som passer præcis til dig

Hvis du bruger briller, kender du helt sikkert også godt følelsen af, at man bliver træt af det brillestel, som man har. Det kan være enormt uoverskueligt at skulle finde nye briller, hvis man længe har gået med de samme - læs videre i denne guide for at finde ud af,...

Nyd øllen i et antikt Holmegård ølglas

Nyd øllen i et antikt Holmegård ølglas

Der er intet så hyggeligt som at drikke et iskoldt glas øl på en sommerdag. Med Holmegård ølglas kan du netop gøre dette med stil. Se vores udvalg af de lækre Holmegård ølglas, som du kan imponere dine gæster med, eller bare forkæle dig selv. Som du måske allerede...

Våddragter

Våddragter

Elsker du at være i vandet, så skal du blot lytte med her! Der er nemlig så mange forskellige muligheder hvad angår svømning, men til stort set alle af dem vil det være en utrolig god ide at bruge våddragter. Våddragter er nemlig med til at du bedre holder varmen,...