Sådan kan en sikker mail-løsning hjælpe mod datalæk

Sponseret indlæg

Virksomheder kommer ikke udenom at kunne bruge mails til kommunikation mellem virksomhed og omverden samt til kommunikation mellem ansatte. Sikker kryptering af mails er en ting, du ikke kan tænke på for tidligt. Konsekvenserne af en lemfældig omgang med mails kan nemlig være, at du ikke beskytter følsomme oplysninger forsvarligt. Mailkryptering behøver du dog ikke stå alene med.

Hent hjælp hos en sikker mail virksomhed

I dag kan du få hjælp hos en sikker mail virksomhed, der sidder inde med en mangefacetteret indsigt inden for de sikkerhedsovervejelser, du skal gøre dig ved brug af forskellige digitale teknologier. Fx kan sådan en virksomhed forklare, hvilke oplysninger du kan behandle sikkert over Gmail, og hvilke oplysninger kun bør behandles over virk.dk eller NemID/MitID, alt efter hvem du henvender dig til.

Brug tunnelkryptering for optimal mailsikkerhed

Ved siden af den vejledende funktion byder virksomheder inden for sikker mail selvfølgelig også på løsninger i form af tunnelkryptering, hvor mails krypteres fra afsender til modtager. Vedhæftede filer, fx PDF-filer, beskyttes også. Visse løsninger tilbyder tunnelkryptering af et ubegrænset antal mails med en høj oppetidsgaranti, så chancen for pludseligt at stå uden adgang til kryptering er lav.

Find en passende sikker mail-løsning

Ønsker du at kunne modtage henvendelser over din hjemmeside, der når sikkert til din indboks uden at være kompromitterede undervejs, kan du også få hjælp til at oprette en sikker kontaktformular på din hjemmeside. Sikker mail-løsninger kan du få i forskellige prisklasser, da teknologien er meget nem at skalere op eller ned i omfang – fx ift. om du har behov for at skrive til, i eller fra det offentlige.

Du vil derfor sjældent være nødsaget til at betale for mere, end du reelt skal bruge for at kunne beskytte flowet af oplysninger og være GDPR-konform. Hør derfor om dine muligheder allerede nu.

Seneste indlæg

WebshopListen.dk – din pålidelige kilde til danske webshop anmeldelser

WebshopListen.dk – din pålidelige kilde til danske webshop anmeldelser

I dagens tid er det svært at vide, hvem man kan stole på, når det kommer til online shopping. Der er så mange muligheder derude, og det er svært at vide, hvilke der er seriøse og hvilke der ikke er det. Hvis du er på udkig efter en pålidelig kilde til information om...

Bænke, til glæde for alle og enhver

Bænke, til glæde for alle og enhver

Bænke er et almindeligt element i parker og offentlige områder. De giver et sted at sidde, slappe af og nyde udelivet. Bænke findes i forskellige stilarter og størrelser og kan være fremstillet af træ, sten, metal eller plast. bænke giver også folk i forskellige aldre...

Røremaskinen er køkkenudstyrets konge

Røremaskinen er køkkenudstyrets konge

Det er ingen hemmelighed at køkkenudstyr hele tiden udvikler sig og bliver mere avanceret og smart, men dette er ikke ensbetydende med at disse er overflødige. Mange af de mennesker, som allerede har investeret i en røremaskine, vil kunne nikke genkendende til den...