Sådan kan en sikker mail-løsning hjælpe mod datalæk

Virksomheder kommer ikke udenom at kunne bruge mails til kommunikation mellem virksomhed og omverden samt til kommunikation mellem ansatte. Sikker kryptering af mails er en ting, du ikke kan tænke på for tidligt. Konsekvenserne af en lemfældig omgang med mails kan nemlig være, at du ikke beskytter følsomme oplysninger forsvarligt. Mailkryptering behøver du dog ikke stå alene med.

Hent hjælp hos en sikker mail virksomhed

I dag kan du få hjælp hos en sikker mail virksomhed, der sidder inde med en mangefacetteret indsigt inden for de sikkerhedsovervejelser, du skal gøre dig ved brug af forskellige digitale teknologier. Fx kan sådan en virksomhed forklare, hvilke oplysninger du kan behandle sikkert over Gmail, og hvilke oplysninger kun bør behandles over virk.dk eller NemID/MitID, alt efter hvem du henvender dig til.

Brug tunnelkryptering for optimal mailsikkerhed

Ved siden af den vejledende funktion byder virksomheder inden for sikker mail selvfølgelig også på løsninger i form af tunnelkryptering, hvor mails krypteres fra afsender til modtager. Vedhæftede filer, fx PDF-filer, beskyttes også. Visse løsninger tilbyder tunnelkryptering af et ubegrænset antal mails med en høj oppetidsgaranti, så chancen for pludseligt at stå uden adgang til kryptering er lav.

Find en passende sikker mail-løsning

Ønsker du at kunne modtage henvendelser over din hjemmeside, der når sikkert til din indboks uden at være kompromitterede undervejs, kan du også få hjælp til at oprette en sikker kontaktformular på din hjemmeside. Sikker mail-løsninger kan du få i forskellige prisklasser, da teknologien er meget nem at skalere op eller ned i omfang – fx ift. om du har behov for at skrive til, i eller fra det offentlige.

Du vil derfor sjældent være nødsaget til at betale for mere, end du reelt skal bruge for at kunne beskytte flowet af oplysninger og være GDPR-konform. Hør derfor om dine muligheder allerede nu.

Seneste indlæg

Optimer virksomhedens visuelle profil med nye skilte

Optimer virksomhedens visuelle profil med nye skilte

Selvom der er drøn på den digitale markedsføring, så er der bestemt ingen grund til ikke også at prioritere de mere klassiske reklamer. Det kan nemlig være med til at cementere dit brand og både fastholde eksisterende kunder og tiltrække nye. At optimere dit firmas...

Mobile blandeanlæg gør landbrugslivet lettere

Mobile blandeanlæg gør landbrugslivet lettere

Frisk foder til dyrene er noget af det vigtigste, man skal sørge for, hvis man gerne vil passe godt på sine dyr. Alle dyr har brug for en bestemt mængde kvalitetsråvare for at holde sig sunde og raske. Foderet skal altid være friskt, tilpasset dyrenes livscyklus og...

Få et rent kontor på ingen tid!

Få et rent kontor på ingen tid!

Kontor rengøring er en vigtig opgave, som er nødvendig for at opretholde et sundt og produktivt arbejdsmiljø. Det er ikke kun vigtigt for et godt indtryk af virksomheden, men det har også betydning for de ansattes trivsel og sundhed. En ren og ryddelig arbejdsplads...