Sådan kan en sikker mail-løsning hjælpe mod datalæk

Reklame

Sponseret indlæg

Virksomheder kommer ikke udenom at kunne bruge mails til kommunikation mellem virksomhed og omverden samt til kommunikation mellem ansatte. Sikker kryptering af mails er en ting, du ikke kan tænke på for tidligt. Konsekvenserne af en lemfældig omgang med mails kan nemlig være, at du ikke beskytter følsomme oplysninger forsvarligt. Mailkryptering behøver du dog ikke stå alene med.

Hent hjælp hos en sikker mail virksomhed

I dag kan du få hjælp hos en sikker mail virksomhed, der sidder inde med en mangefacetteret indsigt inden for de sikkerhedsovervejelser, du skal gøre dig ved brug af forskellige digitale teknologier. Fx kan sådan en virksomhed forklare, hvilke oplysninger du kan behandle sikkert over Gmail, og hvilke oplysninger kun bør behandles over virk.dk eller NemID/MitID, alt efter hvem du henvender dig til.

Brug tunnelkryptering for optimal mailsikkerhed

Ved siden af den vejledende funktion byder virksomheder inden for sikker mail selvfølgelig også på løsninger i form af tunnelkryptering, hvor mails krypteres fra afsender til modtager. Vedhæftede filer, fx PDF-filer, beskyttes også. Visse løsninger tilbyder tunnelkryptering af et ubegrænset antal mails med en høj oppetidsgaranti, så chancen for pludseligt at stå uden adgang til kryptering er lav.

Find en passende sikker mail-løsning

Ønsker du at kunne modtage henvendelser over din hjemmeside, der når sikkert til din indboks uden at være kompromitterede undervejs, kan du også få hjælp til at oprette en sikker kontaktformular på din hjemmeside. Sikker mail-løsninger kan du få i forskellige prisklasser, da teknologien er meget nem at skalere op eller ned i omfang – fx ift. om du har behov for at skrive til, i eller fra det offentlige.

Du vil derfor sjældent være nødsaget til at betale for mere, end du reelt skal bruge for at kunne beskytte flowet af oplysninger og være GDPR-konform. Hør derfor om dine muligheder allerede nu.

Seneste indlæg

Lad ikke det nørklede fakturaarbejde demotivere dig

Lad ikke det nørklede fakturaarbejde demotivere dig

Der kan være mange situationer i livet, hvor det kan blive nødvendigt at bakse en faktura sammen. Det kan for eksempel være, hvis du går rundt med tanken om at drive egen virksomhed. Selvom det kan virke kompliceret og måske også lidt skræmmende, er der ingen grund...

Guide til at lave en havesti

Guide til at lave en havesti

Der kan være mange gode grunde til at få lavet en sti i haven. Det kan blandt andet gøre det mere praktisk at gå til og fra huset gennem haven. Stien kan også være med til at pynte op i haven. Derfor kræver det også tid, når man skal få lavet den helt rette havesti....

Har du service nok?

Har du service nok?

Står du overfor at skulle holde en fest eller et arrangement, imens landet stadig er åbent, og vi får lov at se hinanden? Der er flere end almindeligvis der lige nu er i gang med at holde arrangementer, for at fejre sig selv, hinanden eller blot det at vi stadig har...