Sådan kan du komme de dårlige hårdage til livs

De fleste af os, har nok oplevet på et eller andet tidspunkt i vores liv, at håret under ingen omstændigheder ville samarbejde med os. Nogle oplever det måske mere frekvent end andre, og hvis du er en af dem, der endnu ikke har knækket koden til at håndterer disse dage, så håret alligevel kan sidde skarpt, så kommer der her nogle fifs til netop dette.

Sæt håret op

Hvis håret ikke falder som det plejer, eller på en måde som du bryder dig om, så kan din bedste mulighed måske være at sætte det op. Hvis hårvasken også er en dag eller to forsinket, så kan du med fordel måske også lave en hestehale eller en knold, da eventuelt fedtet hår let kan skjules og udnyttes til dette. En relativ let måde at gøre dette på, kan være ved at lave en såkaldt sleek knold eller hestehale, hvor håret redes helt stramt tilbage eventuelt med lidt hårgel, sådan at der skabes et elegant og stilfuldt udtryk, hvor det faktisk kan komme dig til gavn, at du har lidt fedtet hår.

Et lomme-glattejern

Er dit hår utilregneligt, når det kommer til fugt og regnvejr. Måske har du naturligt lidt krøl eller tekstur i håret som du har glattet, hvilket altså kan blive en smule truet af et tilnærmelsesvist vådt vejr, så kan du måske overveje om et slags lomme-glattejern ikke var noget for dig til netop af afværge en sådan situation. Det er altså et opladeligt glattejern, du kan tage med dig på farten og bruge netop, når behovet opstår uanset hvor du er henne. En ghd unplugged styler kunne være et eksempel på et sådan slags glattejern. Et sådant glattejern kan måske også være helten på de dage, hvor du ikke når at ordne en given hårsituation, fordi du ikke har tid nok om en morgen.