Sådan finder du dit nye kontor

Iværksætteri drømmen lever hos mange danskere. Drømmen om at blive selvstændig og være sin egen chef. Drømmen om selv at kunne bestemmer tidspunkter og arbejdstimer. Drømmen om en mere fleksibel hverdag. Det er en drøm, mange går rundt med, men for at kunne blive selvstændig, skal du ofte komme på en god idé, som folk er villig til at købe. Det kan både være et helt nyt produkt, som gør dig til den klassiske iværksætter, men det kan også være, at du arbejder indenfor en branche, som tilbyder ydelser, og dermed kan leve af det selvstændigt. Det kan være svært at tage skridtet fra tryg men bundet arbejdstager til fri men usikker selvstændig.

Hvad er kontorhoteller?

Hvis du har taget skridtet og enten sagt dit nuværende arbejde op, eller har besluttet at selvstændig vejen er den rigtige for dig, så skal du nok ud og finde et kontor, og her kommer kontorhoteller ind i billedet. Hvis du aldrig har hørt om kontorhoteller før, så er det et genialt koncept for din lille virksomhed, som ikke behøver en hel kontorbygning selv. På kontorhoteller deler du mødelokaler, kantine, toiletter og andre faciliteter med mange andre små virksomheder, mens du har dit eget aflåst kontor. Udover at du deler udgifterne til fællesarealerne med de andre, så betaler du kun for dit kontor, som kan

indeholde mellem 1-8 kontorpladser. En anden fordel er også, at du kan sparre med de andre og forhåbentlig blive endnu klogere og få et endnu større netværk.

Hvordan gør man?

Hvis du tænker, at et kontorhotel er noget for dig, så finder du et kontorhotel i den by, som ligger tættest på dig. Derudover bestemmer du selv lejekontraktens længde, så du har intet at miste. Du kan læse meget mere om hele konceptet, samt se hvilke byer som tilbyder kontorhoteller, hos easyoffice.