Robotplæneklipper Husqvarna – din bedste ven i haven

Er du træt af at skubbe græsslåmaskinen rundt flere gange i måneden? Mangler du tid til andre vigtige opgaver? Så bør du overveje at anskaffe dig en robotplæneklipper Husqvarna.

Husqvarna er verdensførende inden for robotplæneklippere, og den helt perfekte løsning, hvis du ønsker at slippe for at gøre det selv. En robotplæneklipper Husqvarna bliver uden tvivl din bedste ven i haven. En robotplæneklipper sørger for, at du ikke længere skal løfte en finger, når græsset skal klippes – den klarer arbejdet for dig.

Der findes mange forskellige typer robotplæneklippere, og det er derfor vigtigt at du ved lige præcis, hvilken type du leder efter. Dette medfører bl.a. størrelsen på den græsplæne, som plæneklipperen skal kunne slå. Er der smalle passager eller stigninger på græsplænen? Dette er også vigtigt, når du skal vælge din robotplæneklipper Husqvarna.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af robotplæneklipper Husqvarna.

Hvilken robotplæneklipper Husqvarna skal du vælge?

En robotplæneklipper Husqvarna er både intelligent, driftsikker, og så er den udover det også nabovenlig. Den kan klare selv komplekse haver uanset terræn, smalle passager samt stigninger på op til 70%. Denne type plæneklipper vil endda også kunne køre om natten uden at genere dig og dine naboer. Det meget lave lydniveau på 58 db(A) gør, at du knap nok lægger mærke til, at den kører rundt og arbejder ude i haven. Du behøver heller ikke bekymre dig om afklippet græs eller opladning. En robotplæneklipper Husqvarna klipper nemlig græsset så fint, at du ikke behøver samle det ind. Den kører også selv tilbage til sin ladestation, når den har behov for opladning. Den fortsætter derefter med arbejdet, når den er fuldt opladt.

Modellen 310 er velegnet til mellemstore områder på op til 1000 m2, og kan klare skråninger med en hældning på 40%. Har du dog et mindre græsareal, så er modellen 105 perfekt. Den kan klare mindre plæner på op til 600 m2 og kan også klare hældninger på op til 25%.

Uanset hvilken type plæneklipper du er ude efter, så kan du med garanti finde den helt rigtige med en robotplæneklipper Husqvarna.

Seneste indlæg

Pris solcelleanlæg: Hvad du skal vide

Pris solcelleanlæg: Hvad du skal vide

Solcelleanlæg er en fortsat voksende trend i Danmark og i hele verden, da de giver en ren og bæredygtig energiløsning. Men hvad er egentlig prisen på solcelleanlæg, og hvad er inkluderet i omkostningerne? Se nærmere på, hvad der er inkluderet i pris solcelleanlæg, og...

5 vigtige skridt for at komme i mål med et hvert stort byggeri

5 vigtige skridt for at komme i mål med et hvert stort byggeri

Et stort byggeri er en kompleks proces, der involverer mange forskellige faggrupper og discipliner. For at projektet skal lykkes, er det vigtigt at følge en grundig plan og tage højde for alle de relevante forhold. Her er 5 vigtige skridt for at komme i mål med et...

Få din bolig til at se strålende ud

Få din bolig til at se strålende ud

En af de mest tilfredsstillende oplevelser er at træde ind i ens hjem og føle sig omgivet af skønhed og funktionalitet. Hvis du ønsker at give din bolig et frisk pust og få den til at se strålende ud, er der flere områder, hvor professionel hjælp kan gøre en betydelig...