Robotplæneklipper Husqvarna – din bedste ven i haven

Reklame

Sponseret indlæg

Er du træt af at skubbe græsslåmaskinen rundt flere gange i måneden? Mangler du tid til andre vigtige opgaver? Så bør du overveje at anskaffe dig en robotplæneklipper Husqvarna.

Husqvarna er verdensførende inden for robotplæneklippere, og den helt perfekte løsning, hvis du ønsker at slippe for at gøre det selv. En robotplæneklipper Husqvarna bliver uden tvivl din bedste ven i haven. En robotplæneklipper sørger for, at du ikke længere skal løfte en finger, når græsset skal klippes – den klarer arbejdet for dig.

Der findes mange forskellige typer robotplæneklippere, og det er derfor vigtigt at du ved lige præcis, hvilken type du leder efter. Dette medfører bl.a. størrelsen på den græsplæne, som plæneklipperen skal kunne slå. Er der smalle passager eller stigninger på græsplænen? Dette er også vigtigt, når du skal vælge din robotplæneklipper Husqvarna.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af robotplæneklipper Husqvarna.

Hvilken robotplæneklipper Husqvarna skal du vælge?

En robotplæneklipper Husqvarna er både intelligent, driftsikker, og så er den udover det også nabovenlig. Den kan klare selv komplekse haver uanset terræn, smalle passager samt stigninger på op til 70%. Denne type plæneklipper vil endda også kunne køre om natten uden at genere dig og dine naboer. Det meget lave lydniveau på 58 db(A) gør, at du knap nok lægger mærke til, at den kører rundt og arbejder ude i haven. Du behøver heller ikke bekymre dig om afklippet græs eller opladning. En robotplæneklipper Husqvarna klipper nemlig græsset så fint, at du ikke behøver samle det ind. Den kører også selv tilbage til sin ladestation, når den har behov for opladning. Den fortsætter derefter med arbejdet, når den er fuldt opladt.

Modellen 310 er velegnet til mellemstore områder på op til 1000 m2, og kan klare skråninger med en hældning på 40%. Har du dog et mindre græsareal, så er modellen 105 perfekt. Den kan klare mindre plæner på op til 600 m2 og kan også klare hældninger på op til 25%.

Uanset hvilken type plæneklipper du er ude efter, så kan du med garanti finde den helt rigtige med en robotplæneklipper Husqvarna.

Seneste indlæg

3 kæmpe fordele ved en hængekøje

3 kæmpe fordele ved en hængekøje

Bare tanken om at smide sig i en hængekøje – enten på ferie eller hjemme på terrassen – virker terapeutisk og afslappende. Der er simpelthen ingenting, der kan sammenlignes med en hyggelig eftermiddag med en god bog eller podcast i en hængekøje – og så er der faktisk...

Det skal du være opmærksom på, når du lejer en bil

Det skal du være opmærksom på, når du lejer en bil

Inden du lejer en bil, er der lige nogle ting, du skal være opmærksom på – ellers kan du risikere en ekstraregning efterfølgende. Vi har derfor i denne artikel samlet nogle gode råd til, hvad du bør sætte dig ind i, inden du lejer en bil. Vær opmærksom på priser og...

Vær en internationalt relevant virksomhed

Vær en internationalt relevant virksomhed

At kunne række ud til en mere international kundegruppe er en uvurderlig fordel for enhver virksomhed. Specielt i et land som Danmark, der både arealmæssigt og ift. befolkningstal er i den lave ende af skalaen, er det vigtigt at synliggøre sig udenlands også, hvis...