Renault Clio – en forførende og innovativ bil

Den nye Renault Clio er med sine bløde linjer og dynamiske design både sofistikeret og forførende. Dens design kan genkendes med det samme; linjerne er varme og både eksteriøret og interiøret engagerer sanserne. Den kommer i mange flotte farver, som alle er elegante. Renaults design har altid udfordret normerne og sat spørgsmålstegn ved det konventionelle. På den måde kan de skabe innovative koncepter og gentænke bilmarkedets spilleregler. Den nye Renault Clio tilbyder et stort udvalg af integrerede teknologier, samtidig med at den er charmerende. I en forførende Renault Clio har du fuld kontrol over en lang række egenskaber, hvorfor du kan nyde køreturen. En Clio er den perfekte bybil. Den er lille og kan derfor komme frem i alle byområder. Desuden er den let at parkere, eftersom den fylder mindre end mange andre biler og har funktioner, som hjælper til. Bilen er også velegnet til længere ture og har mere plads end mange andre minibiler. Renault Clio er en super mulighed for enhver, der ønsker en alsidig og chamerende bil.

Renault Clio gør kørsel i hverdagen lettere og mere sikker

Den nye Clio har en stor touchskærm. Skærmen er den største, man kan finde i segmentet. Renault CONNECT gør, at man kan koncentrere sig om det vigtige – at køre bilen. Clio passer på dig både på landevej og i byen. Den har en automatisk nødbremse og en fodgængersensor, som kan hjælpe med at beskytte både dig og andre trafikanter. EASY DRIVE-løsninger i bilen kan klare parkeringen. Clio fik fem stjerner i sin Euro NCAP test. Med så flot et resultat er den en af de sikreste biler af sin type. Bilen er udstyret med de nyeste teknologier. Derved opnås den bedste mulige sikkerhed. Bilen er udstyret med et nødbremsesystem, som sætter automatisk ind, hvis en nødopbremsning pludselig bliver nødvendig. Hvis bilen kommer for tæt på den modsatte kørebane aktiveres dens vejbaneassistent. Clio er desuden udstyret med en blindvinkelalarm og en fuktion, som læser vejskilte. Du kan altså have fuld tillid til din Renault Clio.

Renault Clio som hybrid

Den nyeste Clio findes som Hybrid. Denne model har en forbedret brændstoføkonomi. Den har en kombination af en elmotor, 1.2 kWh batteri og benzinmotor. Disse kombineres gennem en automatisk transmission, som er yderst effektiv. Dermed kan man have glæde af en helt stille elektrisk kørsel, mens det ikke er nødvendigt at lade bilen op; energi fra opbremsning lagres nemlig, så bilen kan nyde gavn heraf.