Parketgulv: De tre mest populære brands

Sponseret indlæg

Parketgulve er en gulvtype, der aldrig går af mode og som findes i mange danske hjem. Men hvem er producenterne bag gulvene, her kan du læse mere om de tre mest populære brands lige nu.

HARO

Når emnet er parketgulve, så er det ikke til at komme uden om en af verdens absolut førende producenter tyske HARO, der er anerkendt for sin høje kvalitet og en nytænkende tankegang, når det drejer sig om at skabe fremtidens gulve.

HARO blev skabt som en familievirksomhed helt tilbage i 1866 og er det stadig den dag i. Virksomheden producerer i dag parketgulve, plankegulve, stavparketter, korkgulve, laminatgulve og deres helt eget brand DISANO. Alt sammen med fokus på kvalitet til en fornuftig pris.

Udover kvalitet lægger HARO stor vægt på, at der i hele produktionen og alle produkterne er fokus på miljøet. Virksomheden bruger eksempelvis udelukkende bæredygtigt træ. Et andet eksempel er deres egen serie af økologiske rengøringsmidler med navnet Clean & Green.

Timberman

Timberman er en dansk gulvproducent med base i Hadsten. Virksomheden blev etableret i 2001 og har specialiseret sig i gulvbelægninger som træ, kork og vinyl.

Ligesom HARO lægger Timberman stor vægt på at kunne tilbyde kvalitet til en fair pris. Det er dog ikke det eneste de to virksomheder har tilfælles, også Timberman lægger nemlig stor være på både indeklimaet og miljøet.

Tarkett

Tarkett i sin nutidige form blev grundlagt i 1997 ved fusionen af to eksisterende gulvproducenter med rødder helt tilbage i 1800-tallet. Virksomheden har i dag ca. 11.000 medarbejdere fordelt på mere end 100 lande.

Tarkett er kendt for at være nytænkende, hvilket blandt andet ses i deres fletparketter, som er en nytænkning af det klassiske trægulv og som med smukke og dekorative mønstre gør gulvet til en hovedrolleindehaver i din boligindretning.  

Udover nytænkning vægter Tarkett, et godt indeklima, gode og miljøvenlige råvarer samt genanvendelse og ressourceoptimering.

Seneste indlæg

WebshopListen.dk – din pålidelige kilde til danske webshop anmeldelser

WebshopListen.dk – din pålidelige kilde til danske webshop anmeldelser

I dagens tid er det svært at vide, hvem man kan stole på, når det kommer til online shopping. Der er så mange muligheder derude, og det er svært at vide, hvilke der er seriøse og hvilke der ikke er det. Hvis du er på udkig efter en pålidelig kilde til information om...

Bænke, til glæde for alle og enhver

Bænke, til glæde for alle og enhver

Bænke er et almindeligt element i parker og offentlige områder. De giver et sted at sidde, slappe af og nyde udelivet. Bænke findes i forskellige stilarter og størrelser og kan være fremstillet af træ, sten, metal eller plast. bænke giver også folk i forskellige aldre...

Røremaskinen er køkkenudstyrets konge

Røremaskinen er køkkenudstyrets konge

Det er ingen hemmelighed at køkkenudstyr hele tiden udvikler sig og bliver mere avanceret og smart, men dette er ikke ensbetydende med at disse er overflødige. Mange af de mennesker, som allerede har investeret i en røremaskine, vil kunne nikke genkendende til den...