På udkig efter økologisk MCT olie? Så besøg www.hedenhus.dk

Er du økologisk bevidst, og gør du, hvad du kan for at købe og bruge bæredygtige produkter, så er Hedenhus uden tvivl stedet for dig. De har alt, du skal bruge til at lave dine egne hudplejeprodukter. Du kan blandt andet finde MCT olie, der er et rent naturprodukt.

Undgå kokossmag og -duft med MCT olie

Leder du efter en god basisolie, kan MCT olie være lige det, du søger. MCT står for Medium Chain Triglycerides, og denne olietype har et helt anderledes indhold af fedt end almindelig kokosolie. MCT olie er også kendt som fraktioneret kokosolie, der er udvundet af økologiske kokosnødder. Ofte indeholder den også palmeolie, men hos Hedenhus har de MCT olie på ren kokos. I modsætning til normal kokosolie, krystalliserer MCT olie ikke, og derfor er den altid flydende. For at man kan producere MCT olie, bliver der tilsat enzymer til den rå kokosmasse, der efterfølgende bliver centrifugeret så olie, vand og glycerol separeres. Derefter sorteres den rene olie fra. MCT olien er desuden af levnedsmiddelkvalitet og kan derfor indtages. Den er både farve- og smagløs og kan derfor bruges i retter uden at efterlade en kokossmag. Desuden er det meget sundere at indtage end almindelig kokosolie. Derudover er du også sikker på, at der ikke vil være en bismag, når du bruger det, uanset om det er til stegning eller bagning.

MCT olie kan bruges som basisolie i kosmetik

Hedenhus laver selv eget kosmetik, og samtidig giver de også dig mulighed for at lave dit eget. De har ikke blot MCT olie i deres udvalg, men også mange andre olier samt bøtter til hudplejeprodukter. Deres MCT olie er en fantastisk basisolie, og den er ofte anvendt i både cremer, massageolier og aromaterapi. Desuden er den en god fortynder til forskellige olieblandinger. Der er uden tvivl forskel på, hvor meget der skal bruges, alt efter hvad du skal bruge det til. Derfor er det også muligt at finde MCT olie i mændger fra 50 ml til 5 liter. Køber du under 1 liter af olien, kommer den i glasflasker, og køber du i stedet mere end 1 liter, så kommer den i plastikdunke. Ikke nok med at de er bevidste om økologi og bæredygtighed, kan du også være sikker på, at Hedenhus har utroligt god service. Har du spørgsmål til deres MCT olie, kan du altid tage kontakt eller læse mere på deres hjemmeside. Der kan du også lære mere om selve virksomheden. Tag derfor ind forbi hedenhus.dk, hvis du har brug for MCT olie, og vær sikret hurtig levering og gratis fragt ved køb for over 300 kr.