Overvejer I at flytte til Viborg?

Men har I ingen idé om, hvordan I kan snage lidt i byens muligheder og nyheder, uden at skulle oprette et abonnement på lokalavisen? Der er mange gode grunde til at efterforske i den by, man tænker på at flytte til. Specielt hvis man ønsker at slå sig ned mere permanent. Så her kommer lidt hjælp til dig, som drømmer om at flytte din familie til Viborg i Midtjylland.

Familietur til byen

Viborg er på mange måder en historisk by, og det sætter også sit præg i bybilledet. Tag en tur til byen i en weekend, hvor alle har tid, og gør det til en familietur med sightseeing og lækker mad. Dette kan give jer en fornemmelse af, hvad byen har at byde på i gågaden. Dertil er det også en god idé at læse lidt om byen fra de lokales perspektiv. Det kan du gøre på https://viborgnetavis.dk/, som er en lokal og gratis netavis for Viborg og omegn.

Den letteste research

Synes du, det lyder lidt spøjst at sidde og læse en avis fra en fremmed by? Måske kan det virke fjollet, men det er den letteste vej til at se, hvilke muligheder og arrangementer, der er i vente i byen. Desuden giver netavisen også et indblik i erhvervslivet, så hvis I ønsker at søge nye jobs, er det oplagt at orientere sig i den sektion. Netavisen er nemlig inddelt i sektioner, så den er let tilgængelig og overskuelig. Det er jo ikke alt, man gider læse, men i modsætning til en fysisk avis, er det meget lettere at til- og fravælge. Så når I sidder i sofaen om aftenen og taler om jeres drømmebolig, kan I jo passende tjekke op på, hvad der rører sig i de byer, I har kig på. Det kan man kun blive klogere af.