Nyd øllen i et antikt Holmegård ølglas

Der er intet så hyggeligt som at drikke et iskoldt glas øl på en sommerdag. Med Holmegård ølglas kan du netop gøre dette med stil. Se vores udvalg af de lækre Holmegård ølglas, som du kan imponere dine gæster med, eller bare forkæle dig selv.

Som du måske allerede ved, så er Holmegård et af landets mest populære inden for producering og design af glas, hvilket selvfølgelig også gælder deres ølglas. Hos os kan du købe flotte Holmegård ølglas, der er perfekt til hyggelige oplevelser, uanset om du er typen der kan lide at drikke øl med vennerne, til aftensmaden eller blot efter en lang og hård arbejdsdag. Tag et smut forbi vores hjemmeside og find de antikke Holmegård ølglas der falder i din smag. Bestil dem i dag, og nyd din øl med stil.

Elegante Holmegård ølglas

Noget af det bedste ved Holmegård ølglas er, at de altid formår at løfte hverdagen en smule. Selvom en øl i sig selv kan være et højdepunkt i hverdagen, så kan man løfte den hyggelige stund ved at servere øllen i et af de antikke Holmegård ølglas. Der er virkelig noget specielt ved at få serveret sin øl i et flot glas, der får øllen til at smage en lille smule mere fantastisk. Holmegård ølglas er også perfekt til jer, der gerne vil imponere jeres venner næstegang de kommer på besøg til et glas øl.

God service

Alle vores glas på hjemmesiden er antikke glas og nogle gange mere end 100 år gamle. Derfor kan der nogle gange være mindre slitage og brugsspor på nogle af vores glas. Du er altid velkomne til, at spørge efter flere billeder af en bestemt vare – så tager vi nemlig nogle billeder inden i laver jeres bestilling. Hvis i har spørgsmål eller lignende omkring vores udvalg af Holmegaard ølglas eller andet, så kan i altid give os et kald på 21 15 18 89, eller skrive en mail til kontakt@nordicantiques.dk. Vi garanterer vores bedste for at besvare hurtigst muligt! Hop ind på vores hjemmeside og find netop de Holmegaard ølglas som passer til din smag og behov.

Det sker nogle gange, at vi får overset en fejl på en vare, hvis dette er tilfældet så tøv ikke med at kontakte os så vi kan finde en god løsning på problemet. Kunders tilfredshed er vigtigst for os, og vi sørger altid for at i får en oplevelse, der er udover det sædvanlige hos os.