Mobile blandeanlæg gør landbrugslivet lettere

Frisk foder til dyrene er noget af det vigtigste, man skal sørge for, hvis man gerne vil passe godt på sine dyr. Alle dyr har brug for en bestemt mængde kvalitetsråvare for at holde sig sunde og raske. Foderet skal altid være friskt, tilpasset dyrenes livscyklus og sundhedsstatus.

Ved du, hvordan du skal blande foderet til dine kvæg? I stedet for at bruge tid og energi på processen, kan du benytte dig af et mobilt blandeanlæg fra CR Foderservice, som kan klare foderblandingen for dig.

Hvad er mobil foderblanding?

Mobil foderblanding foregår i et anlæg, som automatisk sikrer en optimal blanding og struktur af dyrenes foder. I stedet for at der kommer et vognlæs med diverse korn, halmstrå, majs og græs til hjemmeblanding, så kommer blandeanlægget selv kørende ud til dig og blander det foder, som du skal bruge.

Du kan tage kontakt til CR Foderservice, så de kan håndtere foderblandingen for dig. Med deres mobile foderblanding kan du bestille dit foder og få fyldt siloen op samme dag.

Derfor er mobil foderblanding en god løsning

Mobil foderblanding sparer dig for en masse tid og besvær. Som landmand behøver du ikke selv stå med arbejdet, da det hele bliver klaret for dig hos CR Foderservice. Du behøver ikke sætte tid af og bruge unødvendig arbejdskraft, når du investerer i et besøg fra CR Foderservice.

Landmanden, som arbejder med din foderblanding, har et godt kendskab til alle de råvarer, som landbrugskvæg behøver. Han sikrer, at foderet er friskt og indeholder den nødvendige mængde fibre og vitaminer.

På den måde er du garanteret, at dine dyr får den bedste kost, hvilket i sidste ende giver dem de bedste levevilkår.

Hjemmeblanding vs. mobil foderblanding

Du kan selvfølgelig godt stå for foderblandingen selv. Dog er det vigtigt, at du har styr på, hvordan foderet præcis skal blandes. Du skal afbalancere mængden af halm, græs, korn og lignende, så de forskellige dyr får lige nøjagtigt den mængde foder, som de behøver.

Kvæg spiser også vidt forskellige ting, så du skal kunne lave forskellige foderblandinger, der er tilpasset både dine køer, får og grise.

Få besøg af et mobilt blandeanlæg

Gør det nemt for dig selv og få lad det mobile blandeanlæg komme forbi din gård. Tag kontakt til CR Foderservice i dag, og få besøg af deres blandeanlæg hurtigst muligt.

De kører ud i hele Danmark og anvender egne korn til foder, så du ved foderblandingen altid er frisk.