Mangler du greb til garderobe?

Det bliver mere og mere moderne at gøre det selv. Alt fra at male dine vægge i spraglede og flotte farver til at istandsætte dine møbler fra bunden. Du skal aldrig lade dig begrænse af dine drømme, men start et sted, hvor du ved du, at du kan nå succesfuldt i mål. Og netop at udskifte dine greb på dine garderobeskabe er et projekt, som du helt sikkert kan lykkes med. Det er nemlig både simpelt og sjovt at istandsætte sine egne møbler, og i denne artikel kan du få et par tips og tricks til, hvor du med fordel kan starte.

Udskift dine greb trin for trin

Herunder følger en simpel guide til, hvor du skal starte.

  • Start med at få bestilt de greb, som du skal bruge. Du kan med fordel gå online og kigge på det store udvalg af forskellige greb til skabene. Du kan nemlig få grebene i mange forskellige afskygninger, og det er en god idé at overveje, hvilken farve, form og grebsstyrke, som dine kommende greb skal have. Måske skal de passe med garderobeskabets farve?
  • Inden du bestiller dine greb, så start med at tælle efter, hvor mange du skal bruge. Det er en god ide at bestille et greb ekstra, så du har plads til at være kreativ.
  • Når du modtager dine greb, så er det simpelt at udskifte dem med de greb, som allerede sidder på skabet. Start med at skrue de gamle greb helt af, og skru så de nye greb på dér, hvor de gamle sad før.
  • Når du har skruet de nye greb på, så skal du bare sikre dig, at de sidder godt fast. Hiv ud i dem et par gange, og så er du sikker på, at de ikke falder af.

Så simpelt er det altså – følg de fire punkter, og inden længe har dine garderobeskabe fået et helt nyt liv!