Laserskæring er det miljøvenlige valg

Sponseret indlæg

Når virksomheder skal have lavet nye produkter i almindelige stål, rustfrit stål eller aluminium, så er der rigtig mange muligheder at vælge imellem for at få produceret dem bedst muligt.

En af de ting, som flere og flere virksomheder tænker ind i sådanne beslutninger, er, hvordan man kan gøre det mest miljøvenligt. Det er der mange grunde til, men det spiller naturligvis meget ind, at slutforbrugerne er blevet meget mere miljøbevidste, og derfor vil mange virksomheder også gerne kunne fremvise, at de har produceret diverse produkter mere miljøvenligt. Og det bedste valg for miljøet, når det kommer til beskæring af forskellige metaller, er uden tvivl laserskæring.

Hvorfor er laserskæring miljøvenligt?

Hvis man ikke har meget forstand på laserskæring, så kan man undre sig over, hvorfor laserskæring er miljøvenligt. Det er der faktisk flere gode grunde til:

1. Strålingen i laserskæringen opstår takket være elektricitet, og derfor bruges der også kun trykluft til at skære igennem ens materiale.

2. Laserskæring er egnet til at skære i mange materialer. Faktisk finder du ikke en anden teknologi, der kan skære i så mange forskellige materialer. Det betyder, at du ikke behøves købe fire forskellige maskiner til fire forskellige materialer. Laserskæring kan nemlig klare det meste.

3. Vedligeholdelsesomkostningerne, når det kommer til laserskæring, er lave. Maskinen kører af sig selv, og du behøves ikke at vedligeholde noget værktøj, da processen ikke gør noget værktøj sløvt, der behøves at blive slebet for at opretholde den høje standard. Det sikrer også, at maskinen holder i længere tid, og du ikke skal udskifte dit inventar specielt ofte – noget som miljøet sætter stor pris på.

4. Nøjagtigheden slår nemlig det meste, når du benytter dig af laserskæring. Det betyder også, at produktionsomkostningerne ikke bliver høje, selvom man faktisk fremstiller meget specifikke produkter. Nøjagtigheden betyder også, at der sjældent laves fejl, hvilket betyder, at der er mindre spild.

Hvis du ikke selv har en laserskærer, men du godt kunne tænke dig at få lavet dine produkter på denne måde, så er den klare anbefaling at kontakte Lem Beslagfabrik, der blandt andet specialiserer sig i laserskæring. Det bliver du og miljøet glad for i længden.

Seneste indlæg

Nybyggeri inspiration

Nybyggeri inspiration

Hvis du overvejer at bygge et nyt hjem, er du sikkert allerede begyndt at søge inspiration. Måske har du bladret i magasiner, scrollet gennem sociale medier eller besøgt udstillingshuse. Men med så mange muligheder derude kan det være svært at vide, hvor man skal...

Find en frokostordning hos Madkonceptet

Find en frokostordning hos Madkonceptet

Madkonceptet er et godt bud på en virksomhed til at levere frokostordning, hvis I din virksomhed har besluttet jer for at bestille catering til frokost, og I er baseret i eller omkring København. Det samme gælder, hvis I gerne vil bestille tapas catering til en særlig...