Lad Papkrus.dk levere ripple wrap papkrus og to-go kopper til din virksomhed

Pas godt på dine kunder og kollegaer ved at handle to-go kopper hos Papkrus.dk! De forhandler papkrus og bægre til skarpe priser fra deres flotte webshop, der er proppet med engangsprodukter af høj kvalitet. Læs mere herunder om de mange engangsløsninger, der altid er en både hygiejnisk og populær løsning blandt både forretningsejere og kunder.

Ripple wrap papkrus er både flotte og praktiske

Et ripple wrap papkrus er for eksempel det perfekte to-go papkrus. Det riflede bølgepap gør ripple wrap papkrus velegnede til varme drikke, da man ikke brænder fingrene, når man holder om dem. Server derfor trygt varme drikke af enhver art til dine kunder og gæster ved at investere i ripple wrap papkrus. Ikke nok med at de er funktionelle, er ripple wrap papkrus også et meget præsentabelt kaffebæger. Den rillede overflade er nemlig dekorativ i sig selv, og samtidigt fås ripple wrap papkrus både i forskellige størrelser og farver. Vælg mellem naturfarver, sort og brun og alt fra espresso-størrelser på 10 cl til caffe latte-størrelser på 48 cl. Ripple wrap papkrus kan bruges til både kolde og varme drikke, men egner sig dog bedst til varme drikke som kaffe, te og kakao. Dette solide papkrus er derfor det perfekte to-go bæger, og derfor er det også populært hos mange forhandlere af varme drikke.

To-go kopper fås i forskellige design på papkrus.dk

De perfekte to-go kopper er altså aldrig længere væk end et besøg på www.papkrus.dk. Hos Papkrus.dk finder du et stort udvalg af to-go kopper, der fås i mange andre versioner end de rillede ripple wrap modeller. Single-wall papkrus er for eksempel yderst populære og simple to-go kopper, der altid holder de drikke, du slænger over disken varme i lang tid ad gangen. Find også to-go kopper i plastik, der passer perfekt til automater og maskiner, samt bio papkrus eller to-go kopper i spraglede farver. De mange to-go kopper fås i forskellige størrelse og kvaliteter, men de forhandles alle til yderst fordelagtige priser. Sammensæt også gerne dine to-go kopper med forskellige typer af tilbehør som rørepinde, drikkelag eller sleeves. Papkrus.dk forhandler nemlig en lang række af produkter, der gør det muligt for dig at køre din café eller forretning på bedste vis. En dispenser til to-go kopper er for eksempel en fantastisk investering, da den gør dine kopper nemt tilgængelige og giver mulighed for at organisere jeres arbejdsplads.

Hos Papkrus.dk får du altid fri fragt på leveringer over 1.500 kr. ekskl. moms. Dette gælder hele det store udvalg, der altid ligger til rådighed på www.papkrus.dk.