Kool-Aid – En smagsoplevelse i verdensklasse

Kool-Aid er en yderst populær og ikonisk drik fra USA, som millioner af amerikanere og andre rundt i hele verden nyder hver dag. Den lækre smagsoplevelse fra Kool-Aid er meget nem at få, da det eneste du skal bruge er Kool-Aid pulvermix, vand og sukker. For at lave den lækre drik så skal bare blande de tre ting sammen. En portion Kool-Aid giver cirka 2 liter i drikkelse i alt.

Med disse tre ingredienser skaber du en utrolig lækker, forfriskende og tørstslukkende drik, som du føler, at du kan drikke litervis af. Kool-Aid fås i et utal af forskellige varianter, hvilket betyder, at du kan få en drik i en enhver smag og derfor er sikker på at finde en smag som passer netop dig. Så hvis du skal en tur på stranden, ud og se fodbold med gutterne, på weekendtur med din familie eller noget helt fjerde, så er Kool-Aid et helt perfekt valg til netop dig. Den læskende drik er også et populært valgt til dine børn, hvis de skal have en lækker drik til deres fredagsslik eller bare en lille forfriskning.

Hvis det er noget som lyder interessant eller tiltalende, så tjek linket ud her for køb af Kool-Aid.

Stort udvalg af Kool-Aid hos Slik World

Hos Slik World kan du købe al den Kool-Aid hjertet begærer. Udover at have alt fra slik, chokolade, kiks og kager, chips, så har Slik World sørget for at have et stort udvalg af Kool-Aid og deres mange forskellige smage. Der er over 15 smage man kan købe, og det er kun et klik væk.

Det indebærer for eksempel: Kool Aid Lemonade, Kool-Aid Grape, Kool-Aid Cherry, Kool-Aid Strawberry, Kool-Aid Tropical Punch, Kool-Aid Black Cherry, Kool-Aid Watermelon, Kool-Aid Mixed Berry, Kool-Aid Peach Mango, Kool-Aid Orange, Kool Aid Strawberry Kiwi og mange mange flere.

Historien bag Kool-Aid

Kool-Aid blev opfundet af amerikaneren Edwin Perkins i 1927 i den amerikanske stat Nebraska. Selve Kool-Aid blev først lavet og produceret i Perkins’ mors køkken, hvor han eksperimenterede med forskellige metoder og fremgangsmåder. Perkins fandt ud af, at man kunne fjerne væsken fra hans forskellige drikke, hvilket betød, at der kun var pulver tilbage. Men ikke noget hvilket som helt pulver – For det pulver blev til ”Kool-Aid” og det vi alle kender i dag.

Kool-Aid kan også fås til den velkendte og populære SodaStream, da firmaet bag i 2012 lavede en aftale med SodaStream om at bruge Kool-Aids-smage i deres sodavandsmaskiner.