Komposterbar bioplantefolie og industrifolie fra ZENZO

ZENZO er leverandør af kvalitetsprodukter til det offentlige rum. Deres brede udvalg af miljøprodukter består blandt andet af forskellige former for komposterbar folie, der kan bruges til både landbrug og industri. Disse produkter leveres til private og erhvervsdrivende, men primært til det offentlige Danmark.

Alt i komposterbar bioplantefolie

ZENZO er blandt andet leverandør af BioAgri komposterbar bioplantefolie. Det er i stor stil planteavlere, der kan få gavn af et produkt som netop komposterbar bioplantefolie. Denne bionedbrydelige plantefolie kan nemlig gøre deres daglige arbejde en hel del nemmere på grund af dets mange fordele. Komposterbar bioplantefolie er nemlig netop dette—komposterbar. Dette betyder, at folien både nedbrydes og således komposterer, når det bruges til forskellige typer af afgrøder. Din landbrugsjord kan derfor nyde godt af komposterbar bioplantefolie, både mens afgrøderne vokser, og efter at høsten er fuldendt. Komposterbar bioplantefolie pløjes simpelthen bare direkte ned i jorden, hvorefter den omdannes til næringsgivende kompost, der igen hjælper nye afgrøder med at vokse optimalt. Dette betyder også, at du ikke skal bruge tid og ressourcer på at fjerne gammel plantefolie, før dine nye afgrøder sættes i jorden. Komposterbar bioplantefolie fra ZENZO er derfor både bedre for miljøet, din dyrebare tid og din pengepung.

Komposterbar industrifolie online via zenzo.dk

Komposterbar industrifolie er en anden type folie, der kan fungere som et grønnere alternativ til konventionelle plastikprodukter. Komposterbar industrifolie henvender sig til industrien og således til forskellige producenter, der mangler folie til forskellige typer af emballage eller hygiejneprodukter. For eksempel er komposterbar industrifolie velegnet til produkter i kategorien feminin hygiejne, idet den er blød og behagelig ved direkte kontakt med hud. Ligeledes kan komposterbar industrifolie bruges til flowpackfolie, yderemballage og emballage til enkeltenheder, samt til laminerede produkter, fødevareemballage eller andre former for landbrugsprodukter. Du kan derfor også nemt bestille komposterbar industrifolie med print, hvis det skal kunne passe på netop dit brand. Ligesom med plantefolien er industrifolie certificeret i henhold til europæiske direktiver. Komposterbar industrifolie er nemlig godkendt til kontakt med fødevarer i henhold til det europæiske direktiv EF 2002/72 og godkendt til hjemmekompostering i henhold til standard EN 13432. Du kan derfor trygt investere i komposterbar industrifolie til dine produkter, og vide dig sikker på at de herefter kan indgå i den cirkulære økonomi. Der er heller ingen grund til bekymring vedrørende anvendelser eller mekaniske egenskaber. Komposterbar industrifolie kan nemlig behandles med almindelige konverteringslinjer og -teknikker, hvilket vil sige, at ingen større ændringer er nødvendigt før brug.

Læs mere om komposterbar folie og dets mange fordele på www.zenzo.dk. Står du stadig tilbage med spørgsmål kan du også her finde kontaktoplysninger på en medarbejder, der gerne tager hånd om disse.