Køb unikke og skræddersyede sneakers hos KarlsKicks.com

Reklame

Sponseret indlæg

Leder du efter de helt perfekte sneakers? Ønsker du at gå i sko, som ingen andre har? Så kan du få dit ønske opfyldt hos KarlsKicks.com. Her får du nemlig skræddersyede sneaks, som opfylder alle dine krav og behov til de helt perfekte sneakers. Derudover har du også muligheden for at få restaureret dine egne sneakers, så de igen kan komme til at se ud som nye. Det kan være at dine yndlingssko ikke længere findes på markedet, så kan du få dine egne genskabt, og så kan du får glæde af dem i meget længere tid.

Hos KarlsKicks.com finder du bl.a. skræddersyede Nike Air Force og Vans med helt unikke designs, som du ikke får andre steder. Du finder også Nike Air Force V.2 og lækre Old School Vans. Der kan altså kreeres sneakers, som tilpasser sig enhver smag, og de spektakulære designs er slet ikke til at stå for.

Du finder også alle former for tilbehør, der kan pifte dine sneakers en lille smule op. Hvad enten du er til vilde farver i snørrebånd, tags på siden af skoen, eller du selv ønsker at male dine sneakers, så kan du finde det hele hos KarlsKicks.

I det store sortiment vil du også finde sneaker boxes, som er en ny og moderne måde at have sine sneakers stående fremme. Den gennemsigtige kasse er nemlig utrolig smart og sørger for at alle dine sko, kan vises frem.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du tage et kig på alle mulighederne hos KarlsKicks.com

KarlsKicks – anerkendt sneakers butik i hovedstaden

KarlsKicks.com er et nyere, dansk brand etableret i en forstad til København. Karl Faurholt startede virksomheden, og hele brandet opstod ved, at Faurholt gendannede sine egne sneakers og lagde resultatet op på de sociale medier. Responsen var så god, at han besluttede sig for at starte sin egen virksomhed og give folk muligheden for at få genskabt sine egne sko. Siden da har KarlsKicks.com fået en fysisk butik midt i København, og brandet er efterhånden anerkendt i hele landet.

Målet med KarlsKicks.com var, og er stadig, at lave skikke og restaureringer fra dine gode, gamle slidte sneakers til high-end limited edition sneakers.   

Seneste indlæg

Sådan finder du et godt inkassobureau

Sådan finder du et godt inkassobureau

Står du i den situation, at du har brug for hjælp til at inddrive betalinger og gebyrer, så skal du bruge et godt inkassobureau. Så er det selvfølgelig bare lige spørgsmålet, hvordan du finder sådan et, og måske hvad du skal holde øje med? Det er nemlig flere om...

Hvad er et hydraulikfilter?

Hvad er et hydraulikfilter?

Hovedparten af nedbrud i hydrauliske systemer skyldes snavs, og netop derfor er filtering et must. Et hydraulikfilter bruges i hydrauliske systemer for at filtrere olien. Dette nedbringer mængden af urenheder og reducerer risikoen for nedbrud. Der skal filtreres for...

Disse fordele er der ved leasing af en bil

Disse fordele er der ved leasing af en bil

Har du nogensinde overvejet at lease en bil, men er du ikke helt klar over, hvilke fordele der er ved den løsning? Her bliver du klogere på, hvorfor leasing af en bil er en både budgetvenlig og fleksibel løsning. Bliv fri for uforudsete udgifter Når du leaser en bil,...