Køb unikke og skræddersyede sneakers hos KarlsKicks.com

Reklame

Sponseret indlæg

Leder du efter de helt perfekte sneakers? Ønsker du at gå i sko, som ingen andre har? Så kan du få dit ønske opfyldt hos KarlsKicks.com. Her får du nemlig skræddersyede sneaks, som opfylder alle dine krav og behov til de helt perfekte sneakers. Derudover har du også muligheden for at få restaureret dine egne sneakers, så de igen kan komme til at se ud som nye. Det kan være at dine yndlingssko ikke længere findes på markedet, så kan du få dine egne genskabt, og så kan du får glæde af dem i meget længere tid.

Hos KarlsKicks.com finder du bl.a. skræddersyede Nike Air Force og Vans med helt unikke designs, som du ikke får andre steder. Du finder også Nike Air Force V.2 og lækre Old School Vans. Der kan altså kreeres sneakers, som tilpasser sig enhver smag, og de spektakulære designs er slet ikke til at stå for.

Du finder også alle former for tilbehør, der kan pifte dine sneakers en lille smule op. Hvad enten du er til vilde farver i snørrebånd, tags på siden af skoen, eller du selv ønsker at male dine sneakers, så kan du finde det hele hos KarlsKicks.

I det store sortiment vil du også finde sneaker boxes, som er en ny og moderne måde at have sine sneakers stående fremme. Den gennemsigtige kasse er nemlig utrolig smart og sørger for at alle dine sko, kan vises frem.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du tage et kig på alle mulighederne hos KarlsKicks.com

KarlsKicks – anerkendt sneakers butik i hovedstaden

KarlsKicks.com er et nyere, dansk brand etableret i en forstad til København. Karl Faurholt startede virksomheden, og hele brandet opstod ved, at Faurholt gendannede sine egne sneakers og lagde resultatet op på de sociale medier. Responsen var så god, at han besluttede sig for at starte sin egen virksomhed og give folk muligheden for at få genskabt sine egne sko. Siden da har KarlsKicks.com fået en fysisk butik midt i København, og brandet er efterhånden anerkendt i hele landet.

Målet med KarlsKicks.com var, og er stadig, at lave skikke og restaureringer fra dine gode, gamle slidte sneakers til high-end limited edition sneakers.   

Seneste indlæg

Sådan vælger du den rette yogamåtte

Sådan vælger du den rette yogamåtte

Er du lige begyndt at interessere dig for yoga? Er du af netop den grund begyndt at dyrke yoga hjemme i stuen? Måske du er begyndt på et hold nede i fitnesscentret? Uanset hvor og hvornår du dyrker yoga, så er det helt essentielt at have en god yogamåtte. Er det...

Rullegardiner er den perfekte gardinløsning til soveværelset

Rullegardiner er den perfekte gardinløsning til soveværelset

Er du på udkig efter en ny gardinløsning til dit hjem? Ønsker du en løsning, der er både nem at anvende samt lækker at se på? Så er rullegardiner den helt rette løsning for dig? Rullegardiner kan nemlig anvendes alle steder i hjemmet, men de er især velegnet i...

Giv dine møbler et nyt liv med en ompolstring

Giv dine møbler et nyt liv med en ompolstring

Har du nogle dansk design klassikere til at stå hjemme i dit hjem? Er det dog nogle, som godt kunne trænge til en kærlig hånd? Måske fordi de er ved at se lidt nedslidte ud? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om...