Køb unikke og skræddersyede sneakers hos KarlsKicks.com

Leder du efter de helt perfekte sneakers? Ønsker du at gå i sko, som ingen andre har? Så kan du få dit ønske opfyldt hos KarlsKicks.com. Her får du nemlig skræddersyede sneaks, som opfylder alle dine krav og behov til de helt perfekte sneakers. Derudover har du også muligheden for at få restaureret dine egne sneakers, så de igen kan komme til at se ud som nye. Det kan være at dine yndlingssko ikke længere findes på markedet, så kan du få dine egne genskabt, og så kan du får glæde af dem i meget længere tid.

Hos KarlsKicks.com finder du bl.a. skræddersyede Nike Air Force og Vans med helt unikke designs, som du ikke får andre steder. Du finder også Nike Air Force V.2 og lækre Old School Vans. Der kan altså kreeres sneakers, som tilpasser sig enhver smag, og de spektakulære designs er slet ikke til at stå for.

Du finder også alle former for tilbehør, der kan pifte dine sneakers en lille smule op. Hvad enten du er til vilde farver i snørrebånd, tags på siden af skoen, eller du selv ønsker at male dine sneakers, så kan du finde det hele hos KarlsKicks.

I det store sortiment vil du også finde sneaker boxes, som er en ny og moderne måde at have sine sneakers stående fremme. Den gennemsigtige kasse er nemlig utrolig smart og sørger for at alle dine sko, kan vises frem.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du tage et kig på alle mulighederne hos KarlsKicks.com

KarlsKicks – anerkendt sneakers butik i hovedstaden

KarlsKicks.com er et nyere, dansk brand etableret i en forstad til København. Karl Faurholt startede virksomheden, og hele brandet opstod ved, at Faurholt gendannede sine egne sneakers og lagde resultatet op på de sociale medier. Responsen var så god, at han besluttede sig for at starte sin egen virksomhed og give folk muligheden for at få genskabt sine egne sko. Siden da har KarlsKicks.com fået en fysisk butik midt i København, og brandet er efterhånden anerkendt i hele landet.

Målet med KarlsKicks.com var, og er stadig, at lave skikke og restaureringer fra dine gode, gamle slidte sneakers til high-end limited edition sneakers.   

Seneste indlæg

Lej DJ til bryllup? Her er hvorfor det er en god idé

Lej DJ til bryllup? Her er hvorfor det er en god idé

Når det kommer til bryllupsplanlægning, er der mange valg at træffe, og en af de største beslutninger er, hvilken underholdning der skal være til festen. Der er ingen tvivl om, at musik er en afgørende faktor for at få dine gæster til at danse og have det sjovt, og...

Pris solcelleanlæg: Hvad du skal vide

Pris solcelleanlæg: Hvad du skal vide

Solcelleanlæg er en fortsat voksende trend i Danmark og i hele verden, da de giver en ren og bæredygtig energiløsning. Men hvad er egentlig prisen på solcelleanlæg, og hvad er inkluderet i omkostningerne? Se nærmere på, hvad der er inkluderet i pris solcelleanlæg, og...

5 vigtige skridt for at komme i mål med et hvert stort byggeri

5 vigtige skridt for at komme i mål med et hvert stort byggeri

Et stort byggeri er en kompleks proces, der involverer mange forskellige faggrupper og discipliner. For at projektet skal lykkes, er det vigtigt at følge en grundig plan og tage højde for alle de relevante forhold. Her er 5 vigtige skridt for at komme i mål med et...