Køb hybenkerneolie, MCT olie og mange andre naturlige olietyper på www.hedenhus.dk

Hedenhus forhandler bæredygtige løsninger til den almindelig forbruger! Denne webshop er nemlig grundlagt ud fra en ambition om at kunne skubbe vores daglige forbrugermønstre i en mere bæredygtig retning. Find et stort produktudvalg på www.hedenhus.dk, der dækker alt fra zero-waste-produkter og bæredygtige opbevaringsløsninger til æteriske olier og smagfuld honning.

Hybenkerneolie egner sig godt til hudpleje

Hedenhus er blandt andet kendt for deres store udvalg af flydende basisolier og bæreolier. Disse dækker alt fra aleo vera olie til hybenkerneolie, hvilket betyder, at du uden tvivl kan få bestilt en olie hjem, der passer netop dine behov. Hybenkerneolie er en olie, der for eksempel egner sig godt til hudpleje. Netop hybenkerneolie er en både økologisk og 100 % naturlig olie, der på grund af dens mange essentielle fedtsyrer gør den velegnet til cremer eller ansigtsolier. De fedtsyrer, der eksisterer i en hybenkerneolie, er nemlig med til at modvirke tør, irriteret og forvitret hud, hvilket også inkluderer forbrændinger, ar og strækmærker. Brug derfor gerne hybenkerneolie, hvis du har tænkt dig at investere i et af de flere lav-selv-kosmetiksæt, der forhandles på www.hedenhus.dk. Tag dog lige så gerne et kig på de mange andre olier, såsom avokadoolie eller mandelolie, der også er yderst velegnede, hvis du har planer om at lave din egen sæbe, creme eller hårolie.

MCT olie er sundere end anden kokosolie

En anden 100 % økologisk og naturlig basisolie, du finder hos Hedenhus, er MCT olie. Dette er en fraktioneret kokosolie, der udvindes fra økologiske kokosnødder. Dette betyder, at der ikke på nogen måde er anvendt palmeolie under produktionen af MCT olie fra Hedenhus. Det smarte ved MCT olie er, at den aldrig krystalliserer og derfor altid holder sig flydende. Dette skyldes blandt andet den måde, som MCT olie produceres på. Efter at enzymer er blevet tilsat den rå kokosmasse, centrifugeres denne, sådan at olie, vand og glycerol separeres. Den rene olie sorteres herefter fra, hvorefter den bliver til den populære MCT olie, der forhandles i stor stil på www.hedenhus.dk. Du kan bruge MCT olie til alt fra cremer og hudpleje til aromaterapi og massageolier. Denne form for kokosolie er nemlig en hel del sundere og indeholder langt flere fedtsyrer, der er yderst velegnede til at fugtiggøre både hud og hår. Hos Hedenhus forhandles denne form for kokosolie ligeledes til utroligt gode priser samt i beholdere, der indeholder helt fra 50 ml til 5 liter af den både farve- og smagsløse olie.

Læs mere om de forskellige egenskaber, som hybenkerneolie og MCT olie besidder, på www.hedenhus.dk.