Køb Hama perler online – bog-ide.dk

Hama perler er både for de store og små kreative hjerner. Hos Bog & idé finder du et stort udvalgt af perler og tilbehør fra Hama. Hama perlerne er en fantastisk måde at udtrykke sin kreativitet, så slip fantasien løs og kast dig ud i de mange muligheder. Perlerne fra Hama har længe været et stort hit hos både børn og unge, der elsket at lave flotte figurer og motiver. Perlerne kan fås i mange forskellige farver så det er kun fantasien som sætter grænser.

Der findes et hav af flotte kombinationer med Hama perler, som blot ligger og venter på at du udtrykker din kreativitet. Forkæl dig selv eller en du holder af ved at købe Hama perler online. Du kan få leveret dine Hama perler lige til døren, eller afhente dem fragtfrit hos din lokale Bog & idé butik. Du finder et bredt udvalg af Hama midi og Hama mixi perlerne hos Bog & idé.

Hama perlerne er en dansk opfindelse, og produceres stadig i Danmark. Hama har en lang og stolt tradition for at producere perler i høj kvalitet, som er med til at sikre kreativ leg for store og små, der elsker at slippe deres fantasi løs. Perlerne er lavet af polyethylen som er en meget anvendt plasttype.

Forskellige typer Hama perler

Der fines et hav af forskellige farver og størrelser, hvilket gør det langt mere sjovt at lege med. Perlerne er lavet af polyethylen som er en meget anvendt plasttype. Her finder du en oversigt over de forskellige typer af Hama perler.

Hama Midi perler er den mest kendte af perlerne i Hama serien og måler ca. 5 mm i diameter. Perlerne er anbefalet til børn på 5 år og opefter. De kan både stryges og sættes på ting, men kan også sættes på en snor, og blive til smykker. Hama Midi perler er mest brugt i børnehaven, institutioner og skoler.

Hama Maxi perler er de største af Hama perlerne. De måler 10 mm i diamater og kan bruges af børn fra 3 år og opefter.

Hama Mini perler er de mindste af Hama perlerne. De lille perler har en diamater på 2,5 mm og er anbefalet til børn på 10 år og opefter. Med Hama Mini perlerne kan du få mere detaljerede billeder frem. Perlerne er lettest at bruge med en pincet, men du kan selvfølgelig også bruge hænderne.