Køb en Cavalleria Toscana Jakke

Hvis du leder efter en ridejakke i høj kvalitet, er det italienske mærke Cavalleria Toscana det perfekte valg. Kvaliteten er i højsædet, mens priserne stadig er rimelige og til at betale. Med hensyn til designet, er der virkelig kælet for detaljerne, så man ser super godt ud imens. Cavalleria Toscana har mange forskellige jakker at vælge i mellem.

 

Hvilken Cavalleria Toscana jakke skal du vælge

Stævnejakker. Hvis du bare er en smule interesseret i stævner, skal du have fat i en stævnejakke. Det er et must. Cavalleria Toscana har stævnejakker til både mænd og kvinder i alle aldre. Køb for eksempel deres GP stævnejakke. Den er facon syet, hvilket betyder, at den har den helt perfekte pasform. Derudover er designet stilrent og med enkelte, flotte snit. Med sådan en stævnejakke er du sikret mange komplimenter, og du vil automatisk se vildt professionel ud. Derfor køb cavalleria toscana jakke, hvis du er seriøs vedrørende din ridning.

Hvis du er dressurrytter med stort D, skal du naturligvis have den helt klassiske dressurkjole. Den er lavet ud fra overstående jakke, så mange af detaljerne er de samme.

Hverdagsjakke. Mærket har også jakker, som kan bruges i stalden til udmugning eller når hesten skal hentes fra folden. Der er for eksempel en helt normal dunjakke.

Husk dog at størrelserne er italienske. Det betyder, at en dansk størrelse 36 er en italiensk størrelse 40.

 

Dette sælger mærket også

Hvis du ikke vil købe en ny ridejakke eller du bare gerne vil købe lidt ekstra, har Cavalleria Toscana en masse andet at vælge i mellem!

Til rytteren.

Man kan aldrig gå helt galt med et par nye ridebukser. Hvis du er ude og købe en ny stævnejakke, er det ikke en dårlig idé samtidig at købe nogle nye stævneridebukser. Så er sættet nemlig fuldendt.

Nu hvor vi går vintertiden i møde, er ridehandsker efterhånden også ved at være et must. Det kan nemlig være noget svært at overtale sig selv til en ridetur, hvis man ikke har handsker til at beskytte hænderne mod den bidende kulde.

Til hesten.

Cavalleria Toscana har nogle utrolig flotte sadelunderlag. De fås i flere farver og forskellige funktioner. For eksempel findes der nogle, der er lavet specifikt til spring, mens der også findes nogle såkaldte kombi underlag, som kan bruges til lidt af hvert.

De sælger også lækre dækkener, så hesten kan holde varmen her i de kolde måneder.