Køb både møbelovertræk og træ spejle til hjemmet fra Direkte Import

Hos Direkte Import fås møbler i alt fra ægte teaktræ til vedligeholdelsesfrit Artwood, så du kan købe møbler uanset ønske og behov. Loungesæt, havemøbelsæt eller en simpel ny havestol behøver derfor ikke at være noget problem, så længe du har et stort sortiment og et erfarent kundeserviceteam i ryggen fra www.direkteimport.dk.

Pas godt på dine havemøbler med møbelovertræk fra direkteimport.dk

Køb havemøbler, markiser eller møbelovertræk hos Direkte Import. Den store webshop forhandler alskens tilbehør til dine havemøbler, så I kan nyde mange hyggelige stunder i behagelige rammer og komfortable møbler fra www.direkteimport.dk. Møbelovertræk fra Direkte Import beskytter mod vind og vejr, sådan at jeres havemøbler er klar til brug på trods af det noget ustabile danske sommervejr. Køb for eksempel møbelovertræk til helårsbrug, så dine havemøbler kan holde sig pæne på trods af både vind og vejr. Det er nemlig vigtigt at tage hånd om sine havemøbler — også i de måneder, hvor de ikke er i brug — hvis du har planer om at de skal kunne holde i mange år ad gangen. Derfor er møbelovertræk fra Direkte Import en god investering, især hvis du allerede har investeret i flotte havemøbler, som du gerne vil passe rigtig godt på. En uforudset regnbyge behøver derfor ikke at blive noget problem med et fint møbelovertræk fra Direkte Import.

Træ spejle i mange former, størrelser og design

En anden type tilbehør, der forhandles på www.direkteimport.dk er træ spejle. Spejle er et vigtigt redskab når mindre rum skal føles større, og hos Direkte Import kommer de desuden i utroligt flot design. Spejle er derfor mere end bare praktiske og har stor indflydelse på et rum og dets indretning. Træ spejle fra Direkte Import kan hænges i alle hjemmets rum — lige fra soveværelset til badeværelset. Gangen er for eksempel en oplagt mulighed, så du altid kan se, hvordan du ser ud, når du er på vej ud ad døren. De mange træ spejle på www.direkteimport.dk kommer i flere forskellige størrelser, former og design. Det bliver derfor ikke noget problem at finde den helt rette model til din personlige stil, din specifikke bolig samt dit individuelle prisniveau. Du finder både træ spejle, der kan hænges op på væggen eller spejle, der kan stå på gulvet, ligesom du også finder spejle i både runde, firkantede og ovale modeller.

Besøg www.direkteimport.dk, hvis du vil se billeder af de mange fine produkter eller læse mere om deres dimensioner, kombinationen af materialer, eller hvordan de leveres.