Kanelsnurrer opskrift du kan bruge

Denne opskrift på kanelsnurrer er en klassiker, som mange mennesker elsker. Det er en nem og lækker måde at starte dagen på, perfekt til morgenmad eller brunch. Kanelsnurrer dejen kræver enkle ingredienser som mel, sukker, salt, smør, gær og varmt vand. Når dejen er forberedt, er det tid til at gøre kanelfyldet klar ved at kombinere kanel, brunt sukker og smeltet smør i en skål. Skær dine kanelsnegleblokke ud i individuelle ruller og læg dem derefter i et smurt bagefad, før du tilsætter din yndlingssøde glasur ovenpå. Bag indtil de er gyldenbrune, og lad kanelsneglene køle lidt af inden servering, så du kan nyde de lækre, klistrede kanelsnurrer! God fornøjelse med denne kanelsnurrer opskrift!

 

Kanelsnurrer opskrift

ingredienser: 1 pakke aktiv tørgær
1/4 kop varmt vand
1/2 kop sukker
1 teskefuld salt
1 kop mælk
1/4 kop smør
4 kopper mel til alle formål
Fyld:
1/4 kop smør, blødgjort
1 kop indpakket brunt sukker
2 spiseskefulde stødt kanel
Glasur:
1 kop sukkervarer
2 spiseskefulde mælk
1 teskefuld vaniljeekstrakt

 

Anvisninger for kanelsnurrer opskrift

Opløs gæren i varmt vand i en stor skål. Tilsæt sukker, salt, mælk og 1/4 kop smør; bland godt. Tilsæt gradvist nok mel til at danne en blød dej (dejen vil være klistret). Dæk til og lad den hæve på et varmt sted, indtil den er fordoblet, ca. 1 time. Slå dejen ned; dæk den til og lad den hvile i 10 minutter. I mellemtiden kombineres ingredienserne til fyldet i en lille skål; sæt dem til side. Rul dejen ud til et rektangel på en let melet overflade. Fordel fyldet; rul den sammen som en jelly-roll-stil og begynd med en lang side. Klem sømmene for at forsegle.

 

Kanelsnurrer opskrift kan være nemt

Det er ingen grund til ikke at lave kanelsnurrer. De smager fantastiske, og du kan servere det som snack til en fødselsdagsfest eller bare en weekend foran skærmen. Der er mange måder du kan bruge kanelsnurrer på, så det er bare med at undersøge det store univers og finde ud af hvilken kanelsnurrer opskrift du vil følge. Hvis du er i tvivl om du kan finde ud af at lave det ordentligt, kan du også bare vælge at lave traditionelle kanelsnegle, da det kan være mere overskueligt for nogen.