Industri vakuumpakker – øg produktsikkerheden i din virksomhed

Arbejder du inden for fødevareindustrien? Mangler du en maskine, der giver produktsikkerhed og kan hjælpe med at øge indtjeningen og gør arbejdet lettere for dig og dine kollegaer? Så er det måske en industri vakuumpakker, som du står og mangler.

Uanset om du skal vakuumpakke fødevare enkeltvis eller pr. palle, kan du finde en industri vakuumpakker i verdensklasse. Sikker og stabil vakuumpakning giver høj produktsikkerhed, færre reklamationer og øger derfor indtjeningen. En industri vakuumpakker er vigtig for enhver fødevareproducents daglige resultater. Du kan derfor med stor fordel anskaffe en industri vakuumpakker til din virksomhed, som gør det nemmere for dig og dine kollegaer.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af industri vakuumpakker.

Industri vakuumpakker fra Supervac

Supervac råder over et bredt produktudvalg med bl.a. vakuummaskiner, kammer vakuumpakker og båndkammermaskiner til laminatfolie og krympeposer. En vakuumpakker fra Supervac er let at betjene, rengøringsvenlig og simpelt opbygget, således skal du bruge minimal tid på oplæring og indkøring. På den måde kan du koncentrere dig om, hvad der er vigtigt – nemlig at få dine produkter effektivt og hurtigt vakuumpakket. Med denne maskine er du garanteret høj kvalitet, som kan hjælpe din virksomhed frem på bedste vis. Det er altså en investering, der betaler sig i sidste ende, og derfor kan du med god grund anskaffe en industri vakuumpakker til din virksomhed.

Vakuumpak hele paller

CVP er sande pionerer inden for vakuummaskiner til industriel brug. CVP er specialister i at vakuumpakke jumboposer med op til et ton fødevare af gangen. En vakuummaskine fra CVP er rå kraft, som giver sikkert pakkede produkter hver gang. Der er altså masser af muligheder for at finde den perfekte industri vakuumpakker til lige netop din virksomhed. Der er nemlig noget for ethvert behov, uanset om du har en mindre eller stor virksomhed. Både Supervac og CVP fremstiller kun maskiner af allerhøjeste kvalitet, og du kommer derfor ikke til at gå på kompromis med kvalitet. Du kan med stor fordel tage et kig på de store udvalg og de mange muligheder som en industri vakuumpakker råder over.