Ib Laursen – brugskunst med et nordisk touch

Leder du efter noget nyt interiør til hjemmet? Skal det være simpel, smart og med et strejf af skandinavisk stil? Så bør du tage et kig på, hvad Ib Laursen kan tilbyde.

Ib Laursen forhandler brugskunst, der imødekommer de nordiske designtraditioner. Dette brand holder ikke blot trit med udviklingen inden for brugskunst, men er også altid et skridt foran. Ib Laursen er en skandinavisk trendsætter, hvilket afspejles i de mange produkter. Størstedelen af sortimentet designes in house, hvor inspirationen kommer fra messer, loppemarkeder og udlandsrejser, som alt sammen sammensættes til fire årlige kollektioner. Alle produkterne produceres hos nøje udvalgte leverandører, og sendes fra hovedsædet i Ribe, hvor alle varer lagerføres til forhandlernetværket, der dækker hele Europa samt lande uden for Europa. Du er altså garanteret høj kvalitet og det det nyeste nye inden for design.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af produkter fra Ib Laursen.

Indret hjemmet med interiør fra Ib Laursen

Du får en lang række af muligheder med møbler fra Ib Laursen til at indrette dit hjem efter din egen personlige stil. Du kan pynte hjemmet med fine metalskilte, smukke lanterner, knagerækker, ure bløde puder og tæpper og meget mere. De mange forskellige materialer som zink, metal og træ gør, at du kan sammensætte og mikse, uanset om du er til det rustikke, moderne, simple eller din helt egen stil. Du kan med stor fordel tilføje en flot og gennemtrængende farve i et ellers simpelt rum som en kontrast, og dermed give det mere liv og charme. Ib Laursen designer smuk brugskunst med veludførte detaljer. Dette univers er farvemættet, romantisk og har en tidløshed, der gør det stilsikkert til enhver bolig. Se eksempelvis de fine kontraster i de mange produkter. Her er det værd at tage et kig på et vægskab med et flot farvespil mellem det ydre og indre design eller et vitrineskab med den elegante kombination af glas og sølv. Hvad end du falder for, er du garanteret et flot finish og en vare i højeste kvalitet med Ib Laursen. Skab helt nyt liv i dit hjem med nyt interiør.