Græsset er grønnest – på din græsplæne

Har du nogle gange kigget længselsfuldt over på din nabos græsplæne og undret dig over, hvordan den kan være så grøn og pæn? Der er forskel på, hvor grønne fingre vi mennesker har og hvor meget, vi egentlig nyder at gå i haven. Måske du godt lige kan overskue at slå græsset – men hvis det er meget mere end det, så står du måske lidt af, bare ved tanken.

Hvis plæneklipperen så endda er stået af, så er der lang vej igen. Det kan være en stor udgift at skifte en plæneklipper ud – men nogle gange kan det faktisk være nok at skifte selve batteriet – og så har du måske tilføjet flere nye leveår til din plæneklipper. Læs meget mere og find nyt batteri til plæneklipper her – så kan det være, du bliver inspireret til at gøre din græsplæne helt fantastisk til sommer.

Gør haven til en oase

Det er skønt at vide, at man har en base, hvor man kan bruge sin tid i løbet af sommeren. Der er ingen grund til at slå græs i vinterhalvåret, hvor det for det første ikke vokser ret meget, samt det er tungt af nedbør og fugt. I stedet kan du bruge det på at planlægge, hvordan du gerne vil have det til at fungere i løbet af foråret og sommeren.

Det kan være, du godt kunne tænke dig at plante frugttræer eller lave højbede, hvor I kan have forskellige planter eller blomster til at gro. Måske det ikke er noget, du har prøvet før – men så er det måske nu, du skal til at eksperimentere med, hvordan det er at gå i haven og gøre den til en hyggelig oase. Hvis det stadig virker uoverskueligt for dig, er der intet galt i blot at bruge tid på at slå plænen med sin plæneklipper og få klippet pæne, skarpe kanter.