Gør dit hus finere med interiør fra Margit Brandt

Margit Brandt var et ikon for dansk design. Og det afspejler det mærke, der stadig bærer hendes navn. Margit Brandt har sin helt egen plads i Nordic House-serien. Målt på antallet af produkter er det ikke det største af vores mærker, men det er udsøgte varer, der skiller sig ud og bringer det bedste frem i indretningen. Det vil være Margits brede sortiment af tekstiler du først bliver lokket af, når du gennemser Margits Margit Brandt kollektioner . De kan bruges til at skabe hyggelig varme om vinteren eller luftig lethed om sommeren. Stofferne kan også bruges til draperier, duge, sengetæpper eller blot som møbelstof på sofaer og lænestole. Margit Brandt-tekstiler er tidløse klassikere, som Margit selv har designet.

 

Margit Brandt design inden for tekstil

Margit Brandt designer til tekstilindustrien, har Margit også skabt indretningsartikler i træ . De er inspireret af Margits eget smukke hus på Strandvejen i Klampenborg, hvor Margit boede med sin mand og børn i 40 år. Margits Margit Brandt sortiment af møbelbolte kombinerer funktionalitet med et strejf af dristighed. Margits Margit Brandt lysbeslag er formet som Margits skåle, vaser eller lysestager. Og dette er blot nogle af mange eksempler på, hvordan Margits Margit Brandt serie af boligtilbehør blander de traditionelle danske designværdier med moderne flair.

 

Mange Margit Brandt samlinger

Men lad os gå igennem Margits Margit Brandt-samlinger i flere detaljer. Margits Margit Brandt tekstiler er moderne klassikere med et tidløst design, der passer godt til dine Margit Margit Brandt stole eller Margits Margit Brandt tapeter . Du kan også opdage de smukke Margits Margit Brandt-dekorationer, der afspejler Margits Margit Brandt-designs på møbler og tekstiler, og som giver liv til nye dimensioner på vægge, borde og gulve. Vaser, lysestager og bakker giver dig mulighed for at give dit hjem et klassisk eller moderne look, mens opbevaringsbokse gør det nemt for dig at gemme ting væk på gulvet i din garderobe. Og hvert produkt har sin egen karakter – ligesom vores hjem har sin egen individuelle stil.