Book et kursus i kommunikation hos denne førende foredragsholder

Har I problemer med klikedannelse? Vælg et kursus i kommunikation med JohnHarmsen, som er en kendt foredragsholder med humor, og få fællesskab frem for klikedannelse. Medarbejderne og ledelsen lærer, hvordan I kan forstå hinanden bedre, hvilket betyder, at I respekterer hinanden i stedet for at have en dem-og-os-kultur. Med et kursus i kommunikation får I en alle-for-én-kultur. Der er flere kurser, så besøg deres hjemmeside for at finde det rette kursus eller arrangement.

Styrk fællesskabet med et kursus i kommunikation af JohnHarmsen

De medarbejdere, der har mest til fælles finder naturligt sammen. Det gør ikke noget, så længe de er åbne over for andre grupper af medarbejdere. Det bliver problematisk, hvis de ikke viser respekt for de andre, for så har I en dem-og-os-kultur. Hvis I har det, kan et kursus i kommunikation hjælpe jer, så I får fællesskab frem for klikedannelse. Skal jeres kommunikationskursus være om forskellige personlighedstyper? Eller skal det være det, der hedder “Forstå mig ret”, der handler om at sælge sine idéer på en god måde. Et kursus i kommunikation kan også dreje sig om at blive “Verdens bedste kollega”. Gå ind på www.johnharmsen.dk, og find det kursus i kommunikation, der passer jer bedst.

Denne foredragsholder med humor har 19 års erfaring i at hjælpe virksomheder som jeres med at skabe samarbejde og arbejdsglæde. Og selvom han har en humoristisk tilgang, er han yderst professionel, da han blandt andet er uddannet stress-ekspert og NLP-konsulent. I kan se listen af anbefalinger, som er fra Novo Nordisk, Jyske Bank, Rigspolitiet, flere sygehuse og en lang række institutioner.

Glæd medarbejderne med en foredragsholder med humor

Trænger dine medarbejdere til et kort løft eller en belønning? Giv dem en overraskelse, og inviter dem til et foredrag om motivation og arbejdsglæde ved en foredragsholder med humor.

Et af de foredrag, I kan vælge imellem, er “Verdens værste kollega”, hvor I vil se jeres egen virksomhed udefra, som om I er på en bustur. I vil grine med og af jeres kolleger og af jer selv. Kender I for eksempel kollegaen, der altid kommer for sent til møder? Eller hvad med den person, der skyder enhver idé ned. Hvad tror I, der sker med “den sukkende”, når en foredragsholder med humor tager ham under kærlig behandling? Måske har I hørt denne bemærkning, hvis I er en flok, der griner: “Hvad er det, der er så morsomt?” For slet ikke at tale om dem, der altid ser glasset som halvtomt og bygger læhegn mod udviklingen? Pas på ‒ måske er det dig, den her foredragsholder med humor tager under behandling! Uanset om I har store udfordringer, som skal tages hånd om på et kursus i kommunikation, eller I har brug for en god og underholdende aften, hvor en foredragsholder med humor fortæller om arbejdsglæde og det modsatte, så skriv en besked på www.johnharmsen.dk i dag.