Giv dit tag en kærlig make-over

Sponseret indlæg

Er det flere år siden, du har givet dit tag lidt opmærksomhed? Så er der helt sikkert brug for en kærlig make-over.

Men hvordan griber du sådan en make-over an?

Giv dit tag en algebehandling

Hvis ikke du har gjort noget ved dit tag længe, så er der en stor sandsynlighed for, at der er brug for en grundig rens. Dit tag bliver nemlig fyldt med alger, mos og andet skidt med tiden.

Det er ikke ligefrem noget, der pynter, men heldigvis er det sjældent ret svært at komme af med. Det kræver blot en grundig algebehandling.

En algebehandling af tag og diverse andre overflader kan du få professionel hjælp til. Det kræver nemlig særligt udstyr at arbejde på et tag, så det er ikke noget, du bare lige kan gøre selv. Til gengæld er en professionel algebehandling virkelig noget, der gør underværker på et beskidt tag.

Ligeledes kan du overveje det på murværk, fliser el.lign. En gammel og beskidt fliseterrasse kan få helt nyt liv med en god algebehandling.

Rens dine tagrender

En make-over at dit tag er ikke bare noget, der pynter. Det er også vigtigt for din boligs generelle stand og vedligeholdelse.

F.eks. har dine tagrender også brug for en rens en gang imellem. Det er ikke noget, der nødvendig kan ses, når du har gjort det, men til gengæld gør det, at regnvand faktisk kan slippe væk fra din bolig og grund.

Hvis dine tagrender er fyldt med visne blade og andet skidt, risikerer du, at regnvand i stedet løber ned ad din boligs murværk og sokkel.

Du kan nemt rense dine tagrender ved hjælp af en stige, et par handsker og en spand til snavs. Det er noget, der tager tid, men det er hverken svært eller besværligt. Derfor er det fornuftigt at gøre jævnligt.

Seneste indlæg

De bedste smykker til unge piger og kvinder

De bedste smykker til unge piger og kvinder

Tøjtrends kommer og går. Men smykker er her for at blive. Smykker er den perfekte måde for kvinder at udtrykke deres personlighed på. Der er et stort udvalg af forskellige smykker, som du kan vælge imellem, uanset om du kan lide afslappet eller formelt look. Og den...

Overvejer du at blive selvstændig? Kig med her

Overvejer du at blive selvstændig? Kig med her

Det kan være, at du i mange år har drømt om at have dit eget og være selvstændig. Du ønsker måske ikke bare dét med at være din egen chef, men du har et drive for at have dit eget og lade det udvikle sig, og du føler måske også bare, at du ville være god til det. Det...

Ting, der kan peppe indkørslen op

Ting, der kan peppe indkørslen op

En flot og indbydende indkørsel er med til at give et godt førstehåndsindtryk af huset. Derfor kan det være en god idé, at have nogle fine ting i indkørslen, som kan pifte den op. Det behøver ikke være noget stort eller dyrt - selv små ting kan gøre en forskel. Her er...