Giv dit tag en kærlig make-over

Sponseret indlæg

Er det flere år siden, du har givet dit tag lidt opmærksomhed? Så er der helt sikkert brug for en kærlig make-over.

Men hvordan griber du sådan en make-over an?

Giv dit tag en algebehandling

Hvis ikke du har gjort noget ved dit tag længe, så er der en stor sandsynlighed for, at der er brug for en grundig rens. Dit tag bliver nemlig fyldt med alger, mos og andet skidt med tiden.

Det er ikke ligefrem noget, der pynter, men heldigvis er det sjældent ret svært at komme af med. Det kræver blot en grundig algebehandling.

En algebehandling af tag og diverse andre overflader kan du få professionel hjælp til. Det kræver nemlig særligt udstyr at arbejde på et tag, så det er ikke noget, du bare lige kan gøre selv. Til gengæld er en professionel algebehandling virkelig noget, der gør underværker på et beskidt tag.

Ligeledes kan du overveje det på murværk, fliser el.lign. En gammel og beskidt fliseterrasse kan få helt nyt liv med en god algebehandling.

Rens dine tagrender

En make-over at dit tag er ikke bare noget, der pynter. Det er også vigtigt for din boligs generelle stand og vedligeholdelse.

F.eks. har dine tagrender også brug for en rens en gang imellem. Det er ikke noget, der nødvendig kan ses, når du har gjort det, men til gengæld gør det, at regnvand faktisk kan slippe væk fra din bolig og grund.

Hvis dine tagrender er fyldt med visne blade og andet skidt, risikerer du, at regnvand i stedet løber ned ad din boligs murværk og sokkel.

Du kan nemt rense dine tagrender ved hjælp af en stige, et par handsker og en spand til snavs. Det er noget, der tager tid, men det er hverken svært eller besværligt. Derfor er det fornuftigt at gøre jævnligt.

Seneste indlæg

Hvad skal man servere på et plankebord?

Hvad skal man servere på et plankebord?

Et plankebord er perfekt til enhver lejlighed. Du kan bruge det til at fejre en særlig lejlighed, holde et middagsselskab eller bare nyde et romantisk måltid sammen. Der er mange ting, du kan servere på et plankebord, og vi har samlet en liste over nogle af de bedste...

Halskæden til kvinden

Køb den perfekte halskæde til kvinden i dit liv   Shopper du efter en særlig halskæde til kvinden i dit liv? Så behøver du ikke lede længere. Uanset om du shopper til din kone, mor, søster eller veninde, kan du finde noget perfekt lige her på internettes shops....

Hvordan man vælger de rigtige panelgardiner

Hvordan man vælger de rigtige panelgardiner

Hvordan vælges de rigtige panelgardiner? Panelgardiner er et godt valg, når det kommer til at skabe et stilfuldt og moderne look i dit hjem. Men hvordan vælger man de rigtige panelgardiner? Det er ikke altid let at vælge det rigtige design, så her er nogle tips til at...