Forkæl dine insekter med fårekyllinger

Griller er en af de mest kendte foderstoffer til krybdyr, eksotiske insekter og tropiske fugle. De er også et populært foder til kæledyr på grund af deres høje protein indhold. Griller har eksisteret i århundreder, og deres popularitet er kun stigende. Takket være deres sang eller kald er fårekyllinger blevet romantiseret i film og tegneserier verden over. Hvis du overvejer at holde fårekyllinger som kæledyr, er her et par ting, du bør vide. Griller er nataktive dyr, så de er mest aktive om natten. De foretrækker fugtige miljøer og gemmer sig ofte om dagen. Når syrener holdes som kæledyr, bør de have skjulesteder som f.eks. paprør eller små kasser. Læs mere omkring de mange muligheder ved fårekyllinger.

Fårekyllinger er ordenligt foder for dine insekter

Der er mange grunde til, at fårekyllinger er et fremragende levende insektfoder. For det første er de meget livlige og aktive, hvilket gør dem sjove at se på. For det andet har de en høj næringsværdi med en god balance mellem protein, fedt og kulhydrater. For det tredje er de relativt nemme at opdrætte og passe. For det fjerde er der fire forskellige typer kribensis, der kan bruges som foder, og de har hver især deres egen unikke smag. Husgrillene er de mildest smagende, mens steppegrillene har en lidt mere peberagtig smag. Stribede fårekyllinger har den sødeste smag, mens markfårekyllinger har en mere jordagtig smag. for det femte anses fårekyllingeopdræt for at være miljøvenligt.

Kvalitets fårekyllinger til dit behov

Da kribensis er koldblodede dyr, skal de holdes ved en temperatur på 24-26 grader for at fungere optimalt. De har også brug for adgang til vand, enten via en svamp eller en vandgelé. Deres foder bør bestå af nogle tørre pellets, men de kan også få grøntfoder. Dog bør grønt fjernes kort tid efter, at det er givet, for at undgå skimmel og meldug, som vil dræbe syrerne. Syrener findes i fire forskellige størrelser. Hvilken type du har brug for, afhænger af dine individuelle behov. Griller er en stor insektgruppe med 900 forskellige arter af græshopper, lige fra husgriller, der er ganske små, til hulegriller, der er lige så store som en hånd. Grillenes kald lyder ved at hangrillerne ryster deres vinger og laver en knirkende lyd. Mange mennesker er måske blevet idioter af en fårekylling, der sidder et sted og larmer, fordi den er undsluppet fra sit bur eller terrarie.