Forkæl dig selv ved at gå på restaurant i Silkeborg

Hvorfor skal du gå på restaurant King Buffet? Hvis du er på udkig efter en restaurant i Silkeborg, der er nem at komme til, har stor parkeringsplads & har god service så vil du finde restaurant King Buffet, som nok den bedste restaurant Silkeborg. Vi serverer lækker mad med god værdi for pengene. Restauranten tilbyder både frokostmenu og aftenbuffet. Vi har også take away såsom japansk sushi og så Wok Box som en del af “Wok This Way”, som ejeren af King Buffet opfandt konceptet og opfandt forskellige hjemmelavede unikke sauce til Wok Box. Så hvis du er på udkig efter at smage noget nyt, er King Buffet det rette sted at gå hen. Vi ser frem til dit besøg snart.

Få god mad på Restaurant King Buffet i Silkeborg – restaurant Silkeborg

Alt mad tilberedt af restaurant King Buffet er lavet med fokus på friske fødevarer. Restauranten tilbyder frokostmenu & aftenbuffet. Du kan nyde gode retter fra sushi til fisk og skaldyr, kød eller alt hvad du kan forestille dig. Vi opfinder altid nye måder at få fantastiske retter på din tallerken på. Vi har åbent alle hverdage til frokost, normalt til kl. 15.00, men nogle gange senere, hvis der er travlt. Restauranten åbner til aftensmad mellem kl. 16 og 22, men nogle gange tidligere eller længere tid, afhængigt af hvornår vi får gæster ind.

God service hos vores restaurant i Silkeborg

Du kan forvente at få en fantastisk service når du besøger vores restaurant i Silkeborg. Du finder det gladeste personale der altid er klar til at betjene dig og lytte til dine ønsker og behov, så du kan få en lækker aften i godt selskab – eller uden selskab, hvis det er det du ønsker. Der er en masse fine steder at spise i Silkeborg, så nogen gange kan du komme i tvivl om hvilken en du skal vælge. Her skal du uden tvivl vælge King Buffet, da vi udbyder den bedste service du kunne forestille dig og har altid frisk mad klar til at serverer til dig, så du kan få den bedst mulige oplevelse og gå glad hjem igen.