Forførende og erotisk

Hvis man har lyst til og brug for at føle sig forførende og erotisk, er et catsuit et godt middel hertil. Det er nemlig ikke længere nødvendigvis et latexkostume med tilhørende maske. I dag er  et sexet catsuit nærmere en fræk blondedragt, der fint kan fungere under en kjole eller lignende. Så i stedet for at være den traditionelle idé om et kostume, er det i stede blev en elegant, sofistikeret og fræk nyhed, der ikke kun er begrænset til soveværelse.. Se sexet catsuit her . Desuden har man også øget bevægelsesfrihed med disse dragter, hvilket kun er et plus. Med en sådan dragt er man diskret fræk for sig selv, og det kan også give mulighed for en øget selvtillid. 

Fræk, frækkere, frækkest

I stedet for kun at finde selvsiddende nylonstrømperne frem, kan man jo med fordel finde en fræk catsuit i blonde frem. Den gør det samme som nylonstrømper, men tilføjer også et ekstra element af noget hemmeligt, der kan virke forførende og skabe selvsikkerhed. Desuden er man også mere dækket og man slipper for at skulle trække nylonstrømperne op fordi de falder ned. Et catsuit giver altså det samme og mere til end nylonstrømper gør, samtidig med, at det er en mere sexet løsning. Erotikken bliver fremmet ved et catsuit, på en måde som nylonstrømper ikke kan, hvor man også forfører på en anden facon. 

Partner and play

Når det kommer til at forføre sin partner er et catsuit vejen frem. Man viser sig selv frem som en fræk lækkerbisken iført et outfit, der både pirrer og sikrer en fræk oplevelse. Hvad end materialet er blonder, læder, satin, latex eller nylon, eller dragten er med et åbent brystparti, åbent skridt eller andre udskæringer, vil din partner finde dig uimodståelig i en sådan dragt. Det er en fræk og smart løsning til at fremme intimiteten og udforskning med sin partner. Erotikken går ikke tabt, når man ifører sig en fræk sag som et catsuit, tværtimod bliver den opmuntret. En fræk aften med sin partner er altså næsten en garanti med et catsuit.

Det praktiske

Når et catsuit er en heldragt, er det vigtigt, at være opmærksom på størrelsen. Meningen er, at dragten skal sidde tæt, så anbefalingerne lyder på, at måle sig omkring og under barmen, omkring taljen og hofternes bredeste punkt. Med disse mål kan man følge størrelsesguiden og finde sin rigtige størrelse. Dernæst kan man så udforske, hvilket snit og hvilken model man er interesseret i at overraske sin partner med.