Forberedelse til dit barns fødsel er vigtigt!

Sponseret indlæg

Der er et par vigtige ting, som du bør have, når dit barn bliver født. Nedenfor er en liste over nogle af de vigtigste ting, du bør have ved hånden.

 

Kamera – Sørg for at fange de første øjeblikke med din nye baby!

Skiftetøj til mor og baby

Efter fødslen vil du sandsynligvis skifte til noget mere behageligt tøj. Sørg også for at pakke tøj til den lille. Dette er blot nogle få af de ting, du får brug for, når dit barn bliver født. Sørg for at pakke alt, hvad du skal bruge, i din hospitalstaske, så du er forberedt til fødslen:

– Bleer og servietter

– Modermælkserstatning eller modermælk, hvis du ikke ammer

– Flasker, hvis du giver flaske

– Sutter

– Bøvseklude

– Tæpper

– Sokker og varme klæder

 

Find den rigtige klapvogn

At finde den rigtige klapvogn til din baby kan være en skræmmende opgave. Med alle de forskellige typer og mærker, der er tilgængelige på markedet, er det svært at vide, hvor man skal starte. Men med lidt research kan du finde den perfekte klapvogn til dit barn.

 

Når du leder efter en klapvogn, er der et par ting, du bør huske på. Tænk først over, hvordan du vil bruge klapvognen. Hvis du primært planlægger at bruge den til gåture i parken eller ture til købmanden, så har du brug for en, der er let og nem at kontrollere. Hvis du skal bruge den til lange gåture eller løbeture, så skal du bruge en model, der er robust og har et godt affjedringssystem. Du skal også overveje din babys alder og størrelse. Når barnet er helt lille, behøver der måske ikke at være særlig meget plads til selve babyen, men i stedet til alle genstande som barnet behøver. Dvs. ble taske, legetøj, ekstra dyne mm. Vælg dog en barnevogn., hvor der er mulighed for at barnet kan vokse. Det er en dyr affære at få børn, men lad vær med at gøre det dyrere end det behøver at være.

 

Når du har fundet ud af, hvilke funktioner du har brug for, er det tid til at begynde at shoppe. Der er en række forskellige steder at finde barnevogne, herunder stormagasiner, babybutikker og onlineforhandlere. Et af de bedste steder er sundleg.dk, så husk at tjekke dem ud!

Seneste indlæg

Nybyggeri inspiration

Nybyggeri inspiration

Hvis du overvejer at bygge et nyt hjem, er du sikkert allerede begyndt at søge inspiration. Måske har du bladret i magasiner, scrollet gennem sociale medier eller besøgt udstillingshuse. Men med så mange muligheder derude kan det være svært at vide, hvor man skal...

Find en frokostordning hos Madkonceptet

Find en frokostordning hos Madkonceptet

Madkonceptet er et godt bud på en virksomhed til at levere frokostordning, hvis I din virksomhed har besluttet jer for at bestille catering til frokost, og I er baseret i eller omkring København. Det samme gælder, hvis I gerne vil bestille tapas catering til en særlig...