Fodervogne, kornvalser og halmsnittere til små og store landbrug

Har du brug for en ny fodervogn, kornvalse eller halmsnitter? Så er Bulldog Agri det rette sted at søge hen.

Et produktivt og velfungerende landbrug kræver kvalitetsmaskiner, og Bulldog Agri er specialister i import af landbrugsmaskiner og salg til slutbrugere. Firmaet blev etableret i 1997 og har siden forhandlet et stort udvalg af mange typer landbrugsmaskiner fra kendte og respekterede producenter.

Fodervogne

Eksempelvis er Bulldog Agri eneforhandler af en lang række fodervogne og fuldfodervogne fra Storti – vertikale såvel som horisontale. Storti-sortimentet omfatter også selvkørende modeller som Greyhound og Dobermann foruden en batteridrevet udgave af T2-modellen.
Storti-fodervogne leveres i mange størrelser til både små og store besætninger og til fodervirksomheder.

Som tilbehør til fodervogne kan du også få forskellige vejesystemer, hvor de fleste er fra den italienske producent Dinamica Generale.

Kornvalser

Hvad kornvalser angår, forhandles bl.a. modeller fra Murska hos Bulldog Agri. En Murska-kornvalse kan suppleres med en ærtevalse.

Hvis du desuden køber en Murska pre-crusher, kan du sågar valse hestebønner, majs og blandingskorn – helt uden at skulle justere kornvalsens indstillinger inden valsning eller crimpning.

Crimpning – en ny kornbehandlingsmetode

Crimpning af korn med efterfølgende ensilering eller konservering vinder mere og mere frem i dansk landbrug. Til det formål er Bulldog Agri leveringsdygtige i blandet andet crimper valse-modeller fra Murska, tilbehør og andet udstyr til crimpning.

På hjemmesiden for Bulldog Agri kan du finde tips, råd og vejledning angående crimpning, eller du kan ringe, hvis du har spørgsmål.

Halmsnittere

En halmsnitter har flere nyttige anvendelsesmuligheder i landbruget. Den snitter halmstrå i den rette størrelse til strøelse eller foder, hvilket resulterer i mindre spild af ressourcer. Derfor er den nærmest uundværlig i landbrug med både kvæghold og jordbrug.
Nogle modeller er desuden i stand til at knuse korn og protein-afgrøder som f.eks. hestebønner, ærter og lupin.

Bulldog Agri importerer og forhandler halmsnittere af mærket Haybuster, hvor én model kan leveres med elmotor og mulighed for stationær brug. De forhandler også den mindre Haybuster H-835, som også kan knuse korn og protein-afgrøder.

Stort udvalg af maskiner til landbruget

Bulldog Agri har adresse i Randers. Foruden fodervogne, kornvalser og halmsnittere omfatter sortimentet blandt andet også græsrivere og teleskoplæssere samt et stort udvalg af tilbehør til de forskellige maskintyper.

Firmaet tilstræber hurtig levering af reservedele og er altid parat til at besvare spørgsmål, hvis du får problemer med dine maskiner.