Find din Anna Von Lipa kande hos Remix by Sofie

Besøg Remix by Sofie i hendes farverige univers! Hos webshoppen Remix by Sofie forhandles gode indkøb og forskellige former for interiørprodukter. Find for eksempel en populær Anna Von Lipa kande eller fine keramik krus, og sæt lidt farve på hverdagen.

Hos Remix by Sofie kan du få en flot Anna Von Lipa kande

En Anna von Lipa kande er en investering i brugskunst af øverste skuffe. Disse kulørte kander af glas er populære i mange danske hjem, da de kan bruges til både hverdag og fest, men ikke mindst fordi, at en Anna von Lipa kande med sikkerhed fås i et design, der matcher din smag. En Anna von Lipa kande kan derfor pifte ethvert bord op, samtidigt med at de er funktionelle og kan bruges til alle former for væske og læskende drikke. Lav for eksempel hurtigt indbydende drinks eller lemonade med en Anna von Lipa kande ved hånden, og inviter dine venner på besøg. Du kan vælge mellem Anna von Lipa kander, der rummer mellem 0,5 til 2,6 liter og match den gerne med glas, sådan at du får et helt sæt bestilt hjem til køkkenskabet. En fordel ved en Anna von Lipa kande er dog, at de ikke bare behøver at stå i skabet, men sagtens kan pynte i vindueskarme eller på hylder, når de ikke er i brug.

Prøv et pænt og kreativt keramik krus, der pynter

Keramik krus finder du også en lang række af hos Remix by Sofie. Dette store udvalg gør det muligt for dig at mikse og matche de mange krus, som du lyster, og på denne måde sammensætte et moderne udvalg af service, der ikke altid matcher på traditionel vis. Find for eksempel keramik krus med prikker, keramik krus i irregulære former og keramik krus i flotte klare farver og tekstur i glasuren. Det store udvalg spænder altså vidt og bredt, sådan at du helt selv kan vælge, om du vil investere i fine ‘hygge’-kopper eller hånddrejede porcelænskopper i flotte pastelfarver. De mange keramik krus indkøbes fra professionelle producenter, og du sikres derfor altid kvalitet til helt reelle priser. På www.remixbysofie.dk kan du læse mere om de specifikke krus, samt hvorvidt de tåler opvaskemaskine eller ej. En hånddrejet porcelænskop fra Rikke Mangelsen tåler for eksempel snildt en tur i opvaskeren, men nogle andre modeller kan være bedre at vaske i hånden. Læs også gerne mere om den hurtige levering og den smarte returportal, der ikke koster mere end 35 kr.

Find derfor dit nye køkken på www.remixbysofie.dk, og bestil hurtigt farverigt service helt hjem til din dør!