Find den helt rigtige overfladedesinfektion

Når det kommer til rengøring, særligt af fællesarealer der bliver delt af mange mennesker, så er det essentielt at sørge for rene overflader. Det er nogle af de steder, hvor vi virkelig kommer i kontakt med de bakterier, der er efterladt eller bragt ind af andre mennesker, så regelmæssig rengøring af overfladerne er vigtig for en sund arbejdsplads.

Daglig rengøring er vigtig lige meget hvor du er

De fleste arbejdspladser får regelmæssigt gjort rent, og her vil rengøringen være grundig og dybdegående. Men det kan også være smart at have desinfektionsmidler til at stå, særligt til overfladedesinfektion, som kan bruges af medarbejdere og besøgende i det daglige. Det giver tryghed, at man altid kan rengøre et bord eller en computer før man bruger det – særligt når eksempelvis influenza-sæsonen gør sit indtog.

Find produkter til alle jeres behov

Det behøver ikke være den helt store spritflaske og kluden, der kommer frem hver gang. Faktisk kan en desinfektionsspray eller overfladeservietter være smart på arbejdspladsen. De kan stå lige der, hvor der er brug for dem, og de kan bruges efter behov. Særligt i områder som kantiner, mødelokaler o.l. kan det være rart at have det stående.

Der findes også wipes, der kan bruges til tastaturer og skærme, så medarbejdere kan holde deres kontorpladser rene – eller rydde op efter dem selv, hvis der er tale om pladser, der deles mellem flere. Hvis I er en institution, hvor der er særlige krav til rengøring, så vær selvfølgelig opmærksom på, I får købt det korrekte produkt.

Hos os finder du netop det produkt som passer til jeres behov. Vi har udviklet en række af fødevaregodkendte overfladeservietter f.eks. passer til aftørring af borde til maskiner til digitale vægte. Til kontoret finder du hos os bl.a. keyboard wipes og touchscreen wipes. Til institutioner som stiller særlige høje krav til desinfektion har vi hospitalssprit og overfaldedesinfektion med og uden alkohol, som fås i dunke op til 20 liter, i wipes og i sprayflasker